Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Atentie la roaming-ul la tarife ca acasa in UE, din 15 iunie 2017: Furnizorul poate sa-ti perceapa suprataxe, daca limitele de utilizare rezonabila au fost depasite

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atentie la roaming-ul la tarife ca acasa in UE, din 15 iunie 2017: Furnizorul poate sa-ti perceapa suprataxe, daca limitele de utilizare rezonabila au fost depasite

Incepand cu data de 15 iunie 2017, minutele, SMS-urile si datele consumate in roaming in interiorul Uniunii Europene UE) si tarilor din Spatiul Economic European SEE) se vor scadea din resursele nationale incluse, iar dupa epuizarea acestora, consumul va fi tarifat la fel ca in Romania, in afara propriei retele, dar in limitele unei utilizari rezonabile, a anuntat luni autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Intr-un clip video, arbitrul telecom prezinta ce suprataxe pot fi aplicate daca se depaseste limita rezonabila de consum si spune ca pot exista chiar furnizori care sa nu-si permita sa sustina comercial sistemul de tarifare 'roam like at home' si sa fie autorizati sa perceapa clientilor o suprataxa peste tarifele nationale. continuă pe Hotnews

ANCOM: Convorbiri in roaming in UE la tarife nationale, din 15 iunie

Romanii care calatoresc in interiorul Uniunii Europene UE) si in tarile din Spatiul Economic European vor plati convorbirile, mesajele si SMS-urile la tarife nationale, incepand cu data de 15 iunie, a anuntat astazi Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Din 15 iunie, convorbirile in roaming in interiorul UE vor fi taxate la fel ca cele nationale

Incepand cu data de 15 iunie 2017, minutele, SMS-urile si datele consumate in roaming in interiorul Uniunii Europene UE) si tarilor din Spatiul Economic European SEE) se vor scadea din resursele nationale incluse, potrivit unui comunicat de presa al ANCOM.

Roaming la tarife nationale in UE, de la 15 iunie: Furnizorul poate sa-ti perceapa suprataxe. Vezi care sunt conditiile (VIDEO)

Incepand cu data de 15 iunie 2017, minutele, SMS-urile si datele consumate in roaming in interiorul Uniunii Europene UE) si tarilor din Spatiul Economic European SEE) se vor scadea din.

Adio roaming de la 15 iunie. Tot ce trebuie sa stiti despre eliminarea tarifelor

Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.

Adio, roaming de la 15 iunie: tot ce trebuie sa stii despre eliminarea tarifelor

Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.

Veste buna pentru toti romanii! Ce se intampla cu telefoanele dupa 15 iunie

Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la.

Tarifele de roaming dispar de la 15 iunie: ce trebuie sa stii despre modificare

Dupa indelungi asteptari, tarifele de roaming dispar incepand cu data de 15 iunie, iar aici gasesti mai multe informatii despre noua schimbare. inca de anul trecut stiam ca tarifele de roaming vor fi eliminate din Uniunea Europeana, dar procesul a fost unul destul de anevoios, data exacta a modificarii fiind stabilita abia la inceputul lunii [].

Disparut fara urma! Un adolescent a fugit de acasa din cauza ca parintii lui vor sa divorteze. A lasat un mesaj extrem de emotionant (FOTO)

Un adolescent de 16 ani este foarte afectat fiindca mama lui este plecata in Anglia si nu ii poate fi alaturi si ca parintii lui intentioneaza sa divorteze, asa ca a decis sa plece de acasa.

Din 14 iunie, un nou numar al suplimentului Adevarul Auto

Din 14 iunie, doar impreuna cu ziarul Adevarul, numarul trei al suplimentului Adevarul Auto. 48 de pagini de adrenalina, eco, solutii pentru managementul flotelor, istorie. si o singura vedeta automobilul.

Adio roaming de la 15 iunie! (VIDEO)

Adio roaming! Peste doar patru zile, oamenii din tarile membre ale Uniunii Europene isi vor putea folosi telefoanele mobile pe teritoriul statelor din spatiul comunitar la aceleasi tarife de care.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )