Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Autoritatile din Filipine se gandesc sa instituie starea de urgenta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Autoritatile din Filipine se gandesc sa instituie starea de urgenta

Autoritatile din Filipine continua sa lupte cu dezastrul lasat de cel mai mare taifun inregistrat vreodata in lume. Acestea au anuntat ca iau in calcul instituirea legii martiale sau a starii de urgenta din cauza pagubelor uriase si a jafurilor in crestere. continuă pe Adevărul

VIDEO Autoritatile din Filipine se gandesc sa institue starea de urgenta

Autoritatile din Filipine continua sa lupte cu dezastrul lasat de cel mai mare taifun inregistrat vreodata in lume. Acestea au anuntat ca iau in calcul instituirea legii martiale sau a starii de urgenta din cauza pagubelor uriase si a jafurilor in crestere.

BILANT CATASTROFAL: Autoritatile estimeaza 10.000 de MORTI in urma taifunului din Filipine

Un oficial de rang inalt din politia regionala si un guvernator de provincie unde se afla orasul Tacloban devastat de taifun in centrul Filipinelor au declarat ca numarul mortilor ar putea ajunge la 10. 000 de p.

Taifunul Haiyan a provocat moartea a trei persoane din Filipine (VIDEO)

Taifunul Hayan a lovit in vineri dimineata coastele Filipinelor. Cel putin trei persoane au murit, in timp ce una a fost data disparuta, potrivit unui bilant provizoriu. Considerat cel mai violent taifun din.

UPDATE. Crucea Rosie estimeaza peste 1.200 de morti in urma taifunului din Filipine

UPDATE: Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat sambata Crucea Rosie locala, citata de AFP. Este o.

Ea este miracolul meu! Povestea impresionanta a bebelusului care a sfidat cea mai mare catastrofa naturala din Filipine

Presa internationala a relatat cazul impresionant al unei fetite care s-a nascut in mijlocul daramaturilor provocate de taifunul Haiyan. Micuta s-a nascut luni, intr-o cladire a aeroportul din Tacloban,.

Supravietuitorii taifunului din Filipine jefuiesc mortii pentru hrana. Ne-a luat orice demnitate. Facem lucruri inspaimantatoare pentru a supravietui

Abrutizati, supravietuitorii taifunului rascoleau, duminica, daramaturile presarate cu cadavre din centrul arhipelagului filipinez, o regiune devastata de Haiyan, atacand magazinele si convoaiele care aduc un.

Drama taifunului din Filipine: Locuitorii din zonele afectate jefuiesc mortii pentru a ...

Abrutizati, supravietuitorii taifunului rascoleau, duminica, daramaturile presarate cu cadavre din centrul arhipelagului filipinez, o regiune devastata de Haiyan, atacand magazinele si convoaiele care aduc un ajutor insuficient. La peste 48 de ore de la trecerea unuia dintre cele mai violente taifunuri, centrul arhipelagului este teatrul unor scene de groaza, in timp ce supravietuitorii disperati cauta sa bea si sa manance, transmite Mediafax. La periferia Tacloban 220. 000 de locuitori), .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )