Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Bacalaureat 2016. Dorinta unui candidat la iesirea din examenul la matematica: Sa ne dea cineva subiecte mai grele!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Bacalaureat 2016. Dorinta unui candidat la iesirea din examenul la matematica: Sa ne dea cineva subiecte mai grele!

Proba obligatorie a profilului nu pare sa fi pus probleme mari candidatilor de la Bacalaureat 2016. Candidati de la liceele de top considera subiectele ca fiind de dificultate medie. Profesorii spun ca note de 7-8 sunt la indemana oricui. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2016. Cel mai iubit candidat din Prahova: liceana asteptata la iesirea din sala cu un urs de plus imens si flori

Candidatii de la Bacalaureat 2016 au sustinut miercuri, 6 iunie, proba obligatorie a profilului. Majoritatea a apreciat subiectele ca unele de dificultate medie, insa unii elevi din Prahova ar fi preferat cu totul altceva. O liceana de la Colegiul Mihai Viteazul din Ploiesti a fost asteptata la iesirea din sala de examen cu un urs imens de plus si cu flori.

VIDEO Bacalaureat 2016. Subiectele la limba romana i-au pus in dificultate pe elevi

Probele scrise la Bacalaureat 2016 au inceput oficial cu cea la limba si literatura romana. La Bac 2016, in Buzau, s-au prezentat 2. 800 de elevi. Desi subiectele au fost usoare, unii dintre elevi se asteapta la rezultate modeste.

VIDEO Bacalaureat 2016. Absolventii, multumiti ca subiectele au fost abordabile. Profesor: Probabil in Olt vom avea 85-90% promovabilitate la Romana

Bacalaureat 2016. Subiecte si pentru pasionatii de lectura, dar si pentru cei care considera literatura un moft s-au primit astazi la proba scrisa la limba si literatura romana, la examenul de Bac 2016, profesorii considerand, la randul lor, ca pentru un elev silitor o nota peste 8,50 era usor de obtinut.

Bacalaureat 2016. Candidat, la iesirea din sala de examen: Ne-a picat Ion, deci iti dai seama ca n-am avut emotii. Iau peste 8, fara discutie!

Bac 2016. Peste 1. 400 de absolventi de liceu din judetul Salaj au sustinut luni, 4 iulie, prima proba a examenului de Bacalaureat 2016, cea la Limba si literatura romana.

Bacalaureat 2016. Candidat iesit din examen: Am scris prima zi de razboi! Cu Gheorghidiul, parca asa il chema

Subiectele de la proba scrisa la Limba si Literatura Romana de la Bacalaureat 2016 le-au parut candidatilor din Prahova accesibile. Prin exceptie, unii dintre absolventii de liceu nu si-au mai amintit nici macar titlul corect al operelor studiate si nici al personajelor.

Bacalaureat 2016. Elev din Brasov, la a cincea tentativa sa treaca matematica: Acum sunt sigur ca iau macar un 5

Unii dintre elevii de la profilul tehnologic care au sustinut miercuri, 6 iulie, proba de matematica la Baclaureatul 2016 au spus la iesirea din examen ca subiectele au fost usoare, dar ca, totusi, sunt ingrijorati in privinta rezulatetelor.

BACALAUREAT 2016. Incidente la Bistrita-Nasaud. Sase absolventi de liceu au fost eliminati din examen

Sase absolventi de liceu din judetul Bistrita-Nasaud au fost eliminati din examenul de Bacalaureat miercuri, in timpul sustinerii probei scrise obligatorii a profilului, pentru.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Numar mare de eliminati la examene

Din cei 1 928 de absolventi de liceu inscrisi la sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat, 1 701 trebuiau sa sustina, luni, proba scrisa la limba si literatura.

Bacalaureat 2016 Vaslui. Un elev care sustinea examenul la Cuza Voda Husi, eliminat dupa ce a fost prins copiind de pe telefon

Bacalaureat 2016 Proba obligatorie profilului a inregistrat si prima eliminare din examen a unui candidat din judetul Vaslui, pentru motive de frauda. Elevul nu va mai avea voie sa sustina examenul in urmatoarele doua sesiuni.

Bacalaureat 2016. Elev eliminat de la examen dupa ce a incercat sa copieze

Bacalaureat 2016. Probele scrise ale Bacalaureatului au debutat cu incidente in judetul Gorj. Un candidat care sustinea proba la Limba si literatura romana la centrul de la Colegiul Tehnic Nr. 2 din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )