Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Barbatul care a detonat un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Universitatii G. Asachi a ascuns alte doua dispozitive intr-o zona de agrement din Iasi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Barbatul care a detonat un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Universitatii G. Asachi a ascuns alte doua dispozitive intr-o zona de agrement din Iasi

Anchetatorii din Iasi au aflat, marti, in timpul audierilor, ca barbatul care a detonat luni un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Facultatii de Telecomunicatii de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi a ascuns mai multe astfel de dispozitive in oras, transmite B1TV. Urmarind indicatiile oferite de barbat, politia a a descoperit alte doua dispozitive in zona Ciric din Iasi. continuă pe Hotnews

VIDEO Barbatul care a detonat un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Universitatii G. Asachi ar fi ascuns alte doua dispozitive intr-o zona de agrement din Iasi

Anchetatorii din Iasi ar fi aflat, marti, in timpul audierilor, ca barbatul care a detonat luni un dispozitiv explozibil intr-o sala de curs a Facultatii de Telecomunicatii de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi ar fi ascuns mai multe astfel de dispozitive in oras, transmite B1TV. Urmarind indicatiile oferite de barbat, politia ar fi descoperit alte doua dispozitive in zona Ciric din Iasi.

Cine este barbatul care a detonat bomba de la Iasi

Barbatul care a detonat un material exploziv intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din Iasi le-a spus unora dintre martorii incidentului ca este fost student al universitatii, afirma decanul Facultatii de Electronica, Ion.

Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba la Iasi, internat la Spitalul de Psihiatrie Socola

Oliver Stan, barbatul care a incercat sa detoneze o bomba intr-o facultate dinIasi si a ascuns alte doua in oras, a fost internat, marti, la Spitalul de Psihiatrie Socola, potrivit Mediafax. Acesta va.

Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba la Universitatea Tehnica din Iasi a fost retinut

Oliver Stan Florin, barbatul care a incercat luni sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi a fost retinut pentru acte de terorism, urmand ca procurorii sa decida daca.

Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba la Iasi a fost retinut

Barbatul care a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi a fost retinut, in noaptea de luni spre marti, pentru acte de terorism, urmand ca procurorii sa decida daca propun masura arestarii preventive sau.

Faze tari: Fenomen SF. Un obiect dubios a zburat in apropierea unui avion de pasageri; O noua afectiune revolutioneaza realitatea medicala. Barbatul care aude oamenii inainte sa vorbeasca; Secretul nebanuit al barbatilor cu abdomen de otel.

Parintele Iustin, profetie inspaimantatoare: 12 luni de liniste, dupa care vine urgia. O maicuta de la manastirea Paltin sustine ca inainte de a inchide ochii, duhovnicul a avertizat ca doar 12 luni va mai fi liniste, dupa care vremurile vor deveni tulburi. Medicii au ramas uimiti! O femeie a suferit degeraturi, desi afara nu era frig. O femeie din Germania i-a uimit pe doctori dupa ce au descoperit ca a facut degeraturi, desi nu a fost expusa la temperaturi joase.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )