Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO. Basescu: Summitul China-ECE, un pas inainte.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Basescu: Summitul China-ECE, un pas inainte.

Presedintele Traian Basescu a aratat, miercuri, ca summitul economic China - Europa Centrala si de Est este un pas inainte, in contextul intalnirii cu premierul chinez Li Keqiang. Citeste si: VIDEO. Forumul ECE - China. Li Keqiang: Romania va fi un tigru al Europei Cred ca, fata de summit-urile de la Budapesta, Varsovia, cel de la Bucuresti este un pas inainte. Nu voi uita niciodata faptul ca China a fost intotdeauna un sprijin pentru Romania. Am convingerea ca relatiile dintre Romania, . continuă pe România Liberă

VIDEO. Basescu: China, sprijin pentru Romania.

Presedintele Traian Basescu a aratat, miercuri, ca summitul economic China - Europa Centrala si de Est este un pas inainte, in contextul intalnirii cu premierul chinez Li Keqiang. Citeste si: VIDEO. Forumul ECE - China. Li Keqiang: Romania va fi un tigru al Europei Cred ca, fata de summit-urile de la Budapesta, Varsovia, cel de la Bucuresti este un pas inainte. Nu voi uita niciodata faptul ca China a fost intotdeauna un sprijin pentru Romania. Am convingerea ca relatiile dintre Romania, .

Basescu: Romania nu poate decat sa castige din summitul China - Europa Centrala si de Est

Presedintele Traian Basescu a declarat, la RRA, ca Romania trebuie sa priveasca cu profesionalism summitul China - Europa Centrala si de Est, care este o sansa, el aratand ca, daca Guvernul va prezenta proiecte realiste si convingatoare, Romania nu poate decat sa castige.

Traian Basescu, despre summitul China-Europa Centrala si de Est: Trebuie privit cu prudenta si profesionalism

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca summit-ul China-Europa Centrala si de Est trebuie privit cu prudenta si profesionalism. Trebuie sa avem in vedere ca noi avem in China un partener care are.

Summit-ul China - ECE transforma Romania intr-un jucator regional important

Deputatul PSD Ana Birchall a declarat ca Summit-ul China - Europa Centrala si de Est ECE), organizat zilele acestea la Bucuresti, transforma Romania intr-un jucator regional important inclusiv in ceea ce priveste relatiile UE - China, potrivit unui comunicat de presa.

VIDEO. Basescu: Ponta e un om cu deficit consistent de educatie.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la TVR, ca premierul Victor Ponta face obrazniciile specifice unui om cu un deficit consistent de educatie. Traian Basescu a tinut sa precizeze ca este o copilarie ideea ca a convocat marti sedinta CSAT pentru a boicota Summit-ul cu China, adaugand ca nu era foarte important ca premierul sa participe la sedinta CSAT. Cred ca la acea data premierul Ponta nu stia programul pe care l-a avut ieri marti, n. r. ), a mai spus Basescu, afirmand .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )