Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO: Basescu: Nu trebuie sa mai facem exploatare cu companii de stat. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Basescu: Nu trebuie sa mai facem exploatare cu companii de stat. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Romania are nevoie de o relansare a industriei extractive si ca aceasta nu mai trebuie sa fie facuta de companii de stat. Eu nu mi-am schimbat punctul de vedere fata de ceea ce sustineam in timpul guvernului Boc si vizavi de Rosia Montana si gazele de sist. ) Romania are nevoie sa isi relanseze cateva industrii: una este mineritul, a afirmat presedintele. // Avem nevoie sa contribuim si noi cu ceva la relansarea economica a . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT: Basescu, despre gazele de sist: Nu trebuie sa mai facem exploatare cu companii de ...

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Romania are nevoie de o relansare a industriei extractive si ca aceasta nu mai trebuie sa fie facuta de companii de stat. Eu nu mi-am schimbat punctul de vedere fata de ceea ce sustineam in timpul guvernului Boc si vizavi de Rosia Montana si gazele de sist. ) Romania are nevoie sa isi relanseze cateva industrii: una este mineritul, a afirmat presedintele. Avem nevoie sa contribuim si noi cu ceva la relansarea economica a Romaniei. Sunt cateva .

Basescu: Nu trebuie sa mai facem exploatari cu companii de stat

Update 11:17 Basescu a vorbit si despre incidentul in care masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata, ieri seara, de protestatari in centrul Capitalei, geamurile si luneta automobilului fiind sparte, mai mentioneaza sursele de presa.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Bendeac, somat sa strige de 100 de ori Jos Basescu daca mai vrea sa faca iComedy pe Antene

Bendeac, somat sa strige de 100 de ori Jos Basescu daca mai vrea sa faca iComedy pe AnteneRomanii, innebuniti de un nou joc pe Facebook: ProtestVille, in care aduni protestatari si manifesteziPaula Seling si Tudor Chirila lucreaza la un duet: Ploua infernal in Vama VecheSf. Parascheva chiar face miracole: unui roman i-a murit soacra la coada la moasteZece lucruri despre anchetarea lui Florin Salam pentru consum de droguri.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )