Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Blaga: Boc poate sa-si dea demisa din PDL daca se simte atras de alt partid

România Liberă România Liberă,
VIDEO Blaga: Boc poate sa-si dea demisa din PDL daca se simte atras de alt partid

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, referitor la faptul ca Emil Boc o sustine pe Elena Udrea la Presedintie ca, daca Emil Boc se simte atras de un alt partid, nu are decat sa-si dea demisia din PDL si sa se inscrie intr-un alt partid si a aratat ca nu este deloc demn acest demers. continuă pe România Liberă

Blaga: Boc poate sa-si dea demisa din PDL daca se simte atras de alt partid

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, referitor la faptul ca Emil Boc o sustine pe Elena Udrea la Presedintie ca, daca Emil Boc se simte atras de un alt partid, nu are decat sa-si dea demisia din PDL si sa se inscrie intr-un alt partid si a aratat ca nu este deloc demn acest demers.

VIDEO Emil Boc si-a turnat gheata in cap. Fostul premier a provocat-o pe Elena Udrea

Primarul Clujului, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor clubului MMA Transilvania. Edilul, care este in concediu, si-a turnat o galeata de gheata in cap si a donat pentru bolnavii care sufera de ALS scleroza laterala amiotrofica). El i-a provocat pe Elena Udrea, Daniel Buda si Alex Boc.

VIDEO! Emil Boc a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge

De cand e primar, fostul premier Emil Boc nu mai stie ce sa faca ca sa castige capital de imagine. Aflat in concediu in Turcia, Boc si-a turnat o galeata cu apa rece pe cap, dupa modelul celor din State.

VIDEO Emil Boc si-a turnat o galeata de apa rece in cap. A provocat-o pe Elena Udrea

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor Clubului MMA Transilvania de a se alatura campaniei de donatii ASL Ice Bucket Challenge si si-a turnat o galeata cu apa rece pe cap, provocandu-i la randul sau pe Elena Udrea si pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2069 seconds )