Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Brasovul a pierdut in fata Lausanne organizarea Jocurilor Olimpice de iarna ale Tineretului din 2020

Adevărul Adevărul,
VIDEO Brasovul a pierdut in fata Lausanne organizarea Jocurilor Olimpice de iarna ale Tineretului din 2020

Orasele Brasov, sustinut de presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Alin Petrache, si Lausanne au fostcele doua candidate dintre care Congresul CIO de la Kuala Lumpur a ales, vineri, gazda Jocurilor Olimpice de iarna ale Tineretului din 2020. continuă pe Adevărul

Brasov si Lausanne candideaza pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarna ale Tineretului din 2020 (VIDEO)

Orasele Brasov si Lausanne Elvetia) sunt cele doua candidate pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarna ale Tineretului din 2020. Congresul CIO de la Kuala Lumpur va alege, vineri, dintre cele doua orase, gaz.

Brasovul a pierdut competitia. Orasul Lausanne va fi gazda Jocurilor Olimpice pentru tineret din 2020

Orasul elvetian Lausanne a fost desemnat, vineri, in cadrul cele de-a 128-a reuniuni a CIO de la Kuala Lumpur, drept gazda a Jocurilor Olimpice de iarna pentru tineret din 2020, pentru aceasta competitie.

Orasul elvetian Lausanne ales gazda a Jocurilor Olimpice de iarna ale Tineretului din 2020

Orasul elvetian Lausanne a fost ales, vineri, ca gazda a Jocurilor Olimpice de iarna ale Tineretului din 2020. Potrivit Agerpres, orasul Brasov a pierdut in fata orasului Lausanne in lupta pentru organizarea.

Lausanne ales in dauna Brasovului ca gazda a Jocurilor Olimpice de iarna ale Tineretului din 2020

Orasul elvetian Lausanne, unde Comitetul International Olimpic isi are sediul din 2015, a fost ales, vineri, ca gazda a Jocurilor Olimpice de iarna ale Tineretului din 2020, in dauna Brasovului, in cadrul celei de-a 128-a Sesiuni a CIO, de la Kuala Lumpur Malaezia).

Scripcaru considera ca Brasovul a fost dezavantajat de legatura cu Bucurestiul in candidatura pentru JO de iarna ale Tineretului din 2020: Mie, ca primar, imi pare rau, dar este ca in sport, ai castigat continua, ai pierdut continua

Brasovul a fost dezavantajat de legatura cu Bucurestiul in candidatura sa pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarna ale Tineretului din 2020, este de parere primarul orasului de sub Tampa, George.

FOTO VIDEO Brasovul, transformat in Venetia in jumatate de ora

Ruperea de nori din aceasta dupa amiaza a transformat Brasovul intr-o mica Venetie. Mall-ul de la gara a fost inundat si a fost evacuat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )