Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Britanicii, suparati ca Iohannis a mutat drapelul Marii Britanii de langa cel al UE. De ce a facut presedintele roman acest gest

Adevărul Adevărul,
VIDEO Britanicii, suparati ca Iohannis a mutat drapelul Marii Britanii de langa cel al UE. De ce a facut presedintele roman acest gest

Gestul presedintelui Klaus Iohannis de a muta in lateral drapelul Marii Britanii in timpul declaratiilor de presa de sambata, de la Bruxelles, a provocat un adevarat val de indignare in randul internautilor britanici dupa ce publicatia Sunday Express a prezentat inregistrarea video a acestui moment. continuă pe Adevărul

VIDEO Iohannis provoaca indignare printre internautii britanici dupa ce a mutat drapelul Marii Britanii la summitul UE

Gestul presedintelui Klaus Iohannis de a muta in lateral drapelul Marii Britanii in timpul declaratiilor de presa de sambata, de la Bruxelles, a provocat un adevarat val de indignare in randul internautilor britanici dupa ce publicatia Sunday Express a prezentat inregistrarea video a acestui moment.

Iohannis provoaca indignare dupa ce a mutat drapelul Marii Britanii la summitul UE

Gestul presedintelui Klaus Iohannis de a muta in lateral drapelul Marii Britanii in timpul declaratiilor de presa de sambata, de la Bruxelles, a provocat un adevarat val de indignare in randul internautilor britanici dupa ce publicatia Sunday Express a prezentat inregistrarea video a acestui moment.

Klaus Iohannis provoaca indignare printre internautii britanici dupa ce a mutat drapelul Marii Britanii la summitul UE

Gestul presedintelui Klaus Iohannis de a muta in lateral drapelul Marii Britanii in timpul declaratiilor de presa de sambata, de la Bruxelles, a provocat un adevarat val de indignare in randul internautilor britanici dupa ce publicatia Sunday Express.

VIDEO Un clip cu Iohannis mutand steagul Marii Britanii la summitul UE provoca reactii online. Unii spun ca a fost un gest meschin, altii careprezinta perfect realitatea Brexitului

Presedintele roman Klaus Iohannis a facut brusc o pauza in timpul declaratiilor sale de presa de sambata de la summitul din Bruxelles pentru a scoate steagul Marii Britanii din cadru, scrie Sunday Express.

Un clip cu Klaus Iohannis, viral pe internet: Presedintele, surprins in timp ce a mutat steagul Marii Britanii, la Consiliul European (VIDEO)

Un videoclip cu presedintele Klaus Iohannis, aflat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, a devenit viral pe internet. Seful statului si-a intrerupt brusc declaratiile pe care le sustinea in.

Iohannis a dat la o parte drapelul Marii Britanii, pentru a-si face loc. Gestul controversat a facut inconjurul lumii

Gest incredibil facut de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la Summit-ul Uniunii Europene la care participa in aceste zile. Iohannis a reusit sa-i infurie pe britanici dupa ce a dat la o.

Theresa May, avertisment pentru liderii europeni: Negocierile privind divortul Marii Britanii de UE vor fi dificile

Premierul britanic Theresa May avertizeaza ca negocierile divortului Marii Britanii de Uniunea Europeana vor fi unele dificile. May a transmis acest mesaj in contextul in care liderii.

Economia Marii Britanii a crescut in primul trimestru cu 0,3%, cel mai slab ritm din ultimul an

Produsul intern brut PIB) al Marii Britanii a crescut in primul trimestru din acest an cu 0,3% fata de trimestrul anterior, cel mai slab ritm din ultimul an, in conditiile in care votul pro-Brexit de anul trecut incepe sa afecteze masivul sector britanic al serviciilor, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul britanic pentru Statistici Nationale, citate de Reuters.

Theresa May este suparata ca UE se aliaza contra Marii Britanii, dupa ce Angela Merkel a criticat iluziile Londrei privind Brexit

Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene par sa se solidarizeze impotriva Marii Britanii, afirma premierul Theresa May, transmite Mediafax. Aceasta declaratie vine dupa ce cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a transmis Londrei sa renunte la iluziile ca ar putea avea avea acelasi statut post-Brexit.

Theresa May: UE se uneste impotriva Marii Britanii in negocierile pentru Brexit

Uniunea Europeana este in curs de a se uni impotriva Marii Britanii in negocierile pentru Brexit, a acuzat joi seara premierul britanic Theresa May, in urma apelurilor la realism lansate de cancelarul german Angela Merkel, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )