Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO. Bugetul Capitalei pe 2014, aprobat in Consiliu.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Bugetul Capitalei pe 2014, aprobat in Consiliu.

Bugetul Capitalei pe 2014 a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), cu 14 amendamente, fiind votat favorabil de consilierii PSD si PNL, in timp ce consilierii PDL s-au abtinut la vot, conform Mediafax. Sedinta de joi a CGMB a fost intrerupta in jurul orei 16. 30, dupa ce consilierii au votat sa ia o pauza de doua ore inainte sa discute proiectul privind bugetul Capitalei pe 2014. Sedinta a fost reluata in jurul orei 21. 30, cu prezentarea a 14 amendamente propuse de . continuă pe România Liberă

Bugetul Capitalei pe 2014, aprobat in Consiliu.

Bugetul Capitalei pe 2014 a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), cu 14 amendamente, fiind votat favorabil de consilierii PSD si PNL, in timp ce consilierii PDL s-au abtinut la vot, conform Mediafax. Sedinta de joi a CGMB a fost intrerupta in jurul orei 16. 30, dupa ce consilierii au votat sa ia o pauza de doua ore inainte sa discute proiectul privind bugetul Capitalei pe 2014. Sedinta a fost reluata in jurul orei 21. 30, cu prezentarea a 14 amendamente propuse de .

Bugetul Capitalei pe 2014 a fost aprobat in CGMB, cu votul consilierilor PSD si PNL

Bugetul Capitalei pe 2014 a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), cu 14 amendamente, fiind votat favorabil de consilierii PSD si PNL, in timp ce consilierii PDL s-au abtinut la vot, informeaza Mediafax.

Bugetul Capitalei pe 2014: peste 5,2 miliarde lei

Bugetul Capitalei pe acest an a fost aprobat, ieri seara, de Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), cu 14 amendamente, fiind votat favorabil de consilierii PSD si PNL, in timp ce consilierii PDL s-au abtinut la vot, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

ONG-urile contesta bugetul Capitalei pe 2014. ...

ONG-urile contesta bugetul Capitalei pe 2014 pentru lipsa de transparenta si unele alocari de fonduri inclusiv pentru proiecte care au fost stopate prin actiuni in justitie, conform Mediafax. Presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul Nicusor Dan a aratat ca nu a fost respectat termenul de 15 zile de dezbatere publica a proiectului, acesta fiind pus pe site-ul Primariei Capitalei pe 19 februarie si urmand sa fie supus, joi, aprobarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti .

CGMB a aprobat bugetul Capitalei pe 2014 cu toate amendamentele propuse

Capitala are in 2014 un buget de 1 miliard de euro. Printre proiectele de hotarare care au primit finantare se numara Pasajul Mihai Bravu - Splaiul Unirii, Pasajul de la Piata Presei Libere si largirea strazii.

Primaria Capitalei cere Guvernului un teren, ca sa construiasca un cartier de ...

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) va cere Guvernului un teren de peste 100. 000 de metri patrati de langa Biblioteca Nationala, pentru a construi un cartier de justitie, o sala de concerte, dar si spatii administrative, potrivit unui proiect aprobat de consilierii generali, relateaza Mediafax. Citeste si: VIDEO. Bugetul Capitalei pe 2014, aprobat in Consiliu Potrivit proiectului aprobat in sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), terenul, administrat de .

VIDEO Presedintele PNL Vrancea recunoaste ca liberalii au fost tinuti sub papuc de PSD

Nini Sapunaru a spus ca daca in Guvernul Ponta I conlucrarea cu PSD a fost echitabila, in Guvernul Ponta II liberalii au fost dublati in posturile ministeriale de oamenii PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )