Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Cel mai mare proiect de mediu integrat din Romania a fost semnat luni: 416 milioane de euro, pentru statia Glina

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai mare proiect de mediu integrat din Romania a fost semnat luni: 416 milioane de euro, pentru statia Glina

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, impreuna cu ministrul Mediului, Rovana Plumb, au semnat luni contractul de finantare pentru finalizarea statiei de epurare Glina. Din valoarea totala de 416,5 milioane de euro, contributia din fonduri europene nerambursabile este de 62. 63%, fara TVA. Proiectul devine astfel cel mai mare de acest fel din Romania. continuă pe Adevărul

Cel mai mare castel de nisip din lume e imprimat 3D [+VIDEO]

In clipul de mai jos, puteti vedea cum arata un castel de nisip din alta clasa, imprimat 3D cu un efort supraomenesc, dupa un an de design 3D. Munca apartine a doi arhitecti, Michael Hansmeyer si Benjamin Dillenburger, convinsi ca-si pot materializa un vis care din multe puncte de vedere parea absurd. Rezultatul imprimat 3D a reprezentat finalitatea unui proiect creat pe calculator dintr-un numar impresionat de 260 de milioane de suprafete individuale si 30 de miliarde de voxeli pixeli [].

Romania, una din tarile cu CEL MAI MARE RISC SEISMIC din Europa

Romania se numara printre tarile cu cel mai mare risc seismic din Europa, potrivit unui studiu european dat publicitatii in urma cu citeva luni. Sunt posibile cutremure puternice in urmatorii 50 de ani,.

Cel mai mare CUTREMUR din ultimii 4 ani, resimtit la BUCURESTI. ...

UPDATE: Cutremurul cu magnitudinea de 5,5 produs sambata noapte in Romania a fost cel mai puternic din ultimii patru ani, a declarat Mircea Radulian, directorul Institutului pentru Fizica Pamantului. A fost cel mai mare cutremur din ultimii 4 ani, care nu a produs insa pagube, desi a fost resimtit destul de puternic de populatie. Era de asteptat, tinand cont de frecventa cutremurelor din aceasta zona din ultima perioada. Replicile vor fi mai mici de 4 pe scara Richter, a spus .

RCSRDS: Vom lansa cea mai mare viteza la internet din Romania

RCSRDS, cel mai mare operator de televiziune si internet fix de pe piata locala, a anuntat ca va lansa cea mai mare viteza de internet din Romania, segmentul pentru care jucatorii din telecom se lupta cel mai mult in prezent pentru a.

Seism de 5,5 grade pe scara Richter. Cel mai mare cutremur din ultimii patru ani a fost resimtit si in Baragan

Baraganul a fost zguduit puternic duminica dimineata de un cutremur cu magnitudinea 5,5 pe scara Richter. Calarasenii, fie ca locuiesc la curte sau la bloc, s-au trezit panicati si n-au mai adormit cu gandul ca urmeaza o replica si mai puternica. Seismologii spun ca acesta este cel mai mare cutremur din ultimii patru ani.

Cel mai mare VIS al meu este sa am un IUBIT. De ce NICIUN barbat nu vrea sa fie cu blonda asta superba

Anastasia are doar 22 de ani, insa pana acum nu a avut niciun iubit stabil. Si asta pentru ca job-ul ei ii baga in sperieti pe domni. Este campioana la Thai Boxing, are centura neagra la karate si tocmai a.

Celalalt Internet sau cum functiona cel mai mare portal al pietei negre - Silk Road

In SUA, in aceasta saptamana, a fost arestat proprietarul controversatului site Silk Road - o platforma anonima de tranzactionare online - unde oricine putea cumpara arme, droguri si alta marfa interzisa.

Faze tari: Roman arestat pentru jaf de un milion de euro la Paris; Au facut sex in cel mai periculos loc de pe Pamant, iar finalul a fost tragic; Google vrea sa ne faca nemuritori

O americanca vrea sa-si faca sanii de 19 kg! Lacey Wildd, o femeie de 45 de ani din SUA, mama a sase copii si detinatoarea unor sani care cantaresc 9,5 kilograme, vrea sa isi mareasca implanturile de silicon si sa aiba cel mai mare bust din lume, chiar daca isi risca viata. O tanara sustine ca a fost concediata pentru ca a pozat in revista Playboy. Jessica Zelinske, o tanara mamica din Minessota, sustine ca a fost concediata, dupa ce a pozat pentru revista Playboy. Jessica a aparut in editia Hot Housewives lansata de Playboy, motiv pentru care a fost data afara de la locul de munca.

VIDEO Unul dintre prezentatorii Top Gear i-a indeplinit unei fetite bolnave cel mai mare vis

Unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear a reusit sa faca o fapta buna si s-a transformat in soferul personal, intr-o masina Lamborghini, pentru o copila de 8 ani cu grave probleme de sanatate.

VIDEO Dedicatie pentru cel mai frumos oras din lume: Toamna nebun de frumoasa la Cluj

Dupa doua colaje cu imagini din Clujul vechi, pe o retea de socializare a aparut un clip cu ilustratii ale capitalei Ardealului toamna, insotite de acordurile nemuritoare ale poeziei care contine cel mai cunoscut vers legat de orasul de pe Somes: Toamna nebun de frumoasa la Cluj. Mesajul celui care a postat colajul a fost: Clujul ramane cel mai frumos oras din lume indiferent de anotimp!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )