Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Cele zece motive pentru care nu plec din Romania

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele zece motive pentru care nu plec din Romania

Cunosc multi medici romani care lucreaza in strainatate. Au un plus de disciplina si confort profesional, dar au platit cu cativa ani foarte grei. Eu n-am vrut niciodata sa platesc acest pret. Nicolae Rednic, specialist internist la Cluj, este unul dintre medicii romani care intelege mai bine dramele individuale ale pacientilor, decat problemele colective ale sistemului. Lucreaza intr-un spital cu brancarde ramase din timpul razboiului si lifturi actionate manual. Dar nu pleaca. Si pentru refuzul sau de a parasi Romania are zece motive. Cat de rationale sau irationale sunt acestea, ramane sa judece cititorii. Cat de importante sunt, stiu doar pacientii doctorului Rednic. Nicolae Rednic este unul dintre personajele emisiunii Povesti in halate albe, realizata de Irina Pacurariu la TVR 1, care se incheie printr-o ultima editie difuzata astazi, de la ora 21, si al carei invitat este Vlad Mixich. continuă pe Hotnews

11 motive pentru care barbatii iubesc femeile

Cand o sa le citesti, unele te vor face sa zambesti, altele poate ca nu. Dar site-ul Womanshealthmag. com ne ofera un top al celor mai des intalnite 11 motive pentru care barbatii iubesc femeile. Urmele.

Basescu: Sunt foarte multe motive pentru care cred ca Romania are nevoie de un nou acord cu FMI

Presedintele Traian Basescu s-a declarat vineri, in cadrul unei declaratii de presa la Palatul Cotroceni, ca Romania are nevoie de un nou acord cu Fondul Monetar International. Traian Basescu, la intalnirea cu.

Ambasadorul Spaniei la Bucuresti: MCV a avut o importanta majora pentru reformarea Justitiei din Romania

Mecanismul de Cooperare si Verificare, instituit de Comisia Europeana, a avut o importanta majora pentru reformarea Justitiei din Romania si trebuie sa continue cu accent pe latura de cooperare, a afirmat.

Business Report: Austeritate? Guvernul cheltuie cu bugetarii ca inainte de criza; Analiza Bruxellesului pe proiectul Romaniei pentru fondurile 2014-2020 pe cele 11 obiective : Nicio lectie invatata din 2007-2013

Asiguratorii apeleaza la artificii ca sa evite despagubirile pe RCA. Soferii care au RCA, dar au avut ghinionul sa ajunga cu masina. Certificatele energetice: cat costa si de ce pot creste evaziunea fiscala. Devenite obligatorii la vanzarile sau inchirierile de imobile.

5 situatii pentru care n-ar trebui sa-ti fie rusine

Cu totii am trecut prin momente stanjenitoare, in care ne-a venit sa intram in pamant de rusine. Dar toate aceste momente nu fac bine pentru sanatate. Tot ce trebuie sa faci este sa privesti relaxat inainte si sa te.

Presedintele Portugaliei sprijina guvernul pentru iesirea tarii din criza.

Presedintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, a acordat, duminica, sprijinul sau coalitiei de dreapta, aflata la putere, pentru a depasi criza guvernamentala ce zguduie aceasta tara aflata sub asistenta financiara internationala, noteaza AFP, potrivit Agerpres. Consider ca solutia cea mai buna este mentinerea in functie a guvernului actual, a declarat seful statului, indepartand astfel convocarea alegerilor legislative anticipate, cerute de intreaga opozitie de stanga. Consider ca in .

Adi Mutu va fi indisponibil pentru 3 saptamani din cauza unei accidentari la genunchi

Fotbalistul Adrian Mutu va lipsi de pe teren pentru o perioada de 3 saptamani. Atacantul roman de la formatia AC Ajaccio este indisponibil din cauza unei accidentari la genunchi, mentioneaza site-ul oficial al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2292 seconds )