Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Cine sunt castigatorii galei Romanian Music Awards 2013

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cine sunt castigatorii galei Romanian Music Awards 2013

Andreea Banica, Nicole Cherry, Andra, Corina, Alex Velea si Vama se numara printre castigatorii galei Romanian Music Awards 2013, desfasurata sambata seara, la Brasov. Evenimentul prezentat de Gina Pistol si de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a adunat cei mai in voga artisti din muzica romaneasca si a adus pe scena duete inedite si tinute sepctaculoase. continuă pe Adevărul

Romanian Music Awards 2013: Cine au fost marii castigatori? + show-uri!

Aseara, Brasovul a gazduit cea de-a XI editie Romanian Music Awards. Asa cum era de asteptat, artistii au facut un spectacol desavarsit, din momentul in care au pasit pe Covorul Rosu pana la fiecare detaliu din aparitia lor pe scena. La ora 20. 00, trupa Activ a deschis gala de decernare cu piesa Play, iar Gina .

Nicole Cherry nu va mai canta la Media Music Awards

Nicole Cherry, adolescenta care a cucerit topurile romanesti cu hitul Memories, nu va mai canta pe scena Media Music Awards. Continue reading .

Carmen Negoita aduce moda de la New York la Media Music Awards

Carmen Negoita va participa joi la marea gala de premii muzicale Media Music Awards de la Sibiu, eveniment pentru care pregateste o vestimentatie cu totul speciala. Continue reading .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )