Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Conflictul din Siria: Pentagonul, pregatit sa puna in aplicare optiuni militare, daca Obama ordona acest lucru / SUA si Marea Britanie avertizeaza ca ar putea exista o riposta importanta / Iranul avertizeaza la randul sau ca o interventie militara

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Conflictul din Siria: Pentagonul, pregatit sa puna in aplicare optiuni militare, daca Obama ordona acest lucru / SUA si Marea Britanie avertizeaza ca ar putea exista o riposta importanta / Iranul avertizeaza la randul sau ca o interventie militara

Statele Unite si Marea Britanie au avertizat ca va exista o riposta importanta daca se va demonstra ca regimul Bashar Al-Assad a utilizat arme chimice, relateaza duminica presa internationala. Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a declarat ca armata americana este pregatita sa intervina impotriva regimului sirian, precizand insa ca nu a fost luata inca nicio decizie in acest sens. La randul sau, regimul islamist de la Teheran avertizeaza SUA ca depasirea liniei rosii printr-o eventuala interventie miliara in Siria va genera consecinte dure. continuă pe Hotnews

VIDEO Siria: Pentagonul, pregatit sa puna in aplicare optiuni militare, daca Obama ordona acest lucru

Pentagonul este pregatit sa puna in aplicare o interventie militara in Siria, daca presedintele Barack Obama va ordona acest lucru, a afirmat duminica secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, potrivit Reuters.

Conflictul din Siria: Angela Merkel critica Rusia si China, dar se opune unei interventii militare

Cancelarul german Angela Merkel a criticat, intr-un interviu, Rusia si China pentru ca au impiedicat, la ONU, adoptarea unei declaratii care sa ceara Siriei sa permita inspectorilor Organizatiei Natiunilor Unite desfasurarea unei anchete privind presupusul atac cu arme chimice, transmite AFP. Totodata, cancelarul german si-a confirmat sambata opozitia fata de o interventie militara in Siria.

Premierul francez denunta presupusul atac chimic din Siria drept o crima impotriva ...

Premierul Jean-Marc Ayrault a declarat duminica, pentru postul France 2, in legatura cu presupusul atac chimic din Siria, ca membrii comunitatii internationale nu pot sa permita aceasta crima impotriva umanitatii, transmite Mediafax. Avem o solicitare, si anume comisia ONU sa poata sa isi desfasoare ancheta in intregime, liber si rapid pentru ca sa fie stabilit adevarul, a declarat seful Guvernului francez, amintind ca presedintele Francois Hollande a discutat cu presedintele .

Rusia cere moderatie in criza din Siria: o interventie militara ar fi o tragica eroare

Rusia a facut un apel la moderatie in cazul crizei din Siria, considerand ca o interventie militara straina in aceasta tara ar fi o tragica eroare. De asemenea, Moscova a indemnat opozitia siriana sa.

Numarul copiilor care au fugt din Siria a ajuns la un milion

Numarul copiilor nevoiti sa fuga din Siria a ajuns astazi la un milion, reprezentand jumatate din numarul total al refugiatilor, a anuntat Organizatia Natiunilor Unite ONU), inofrmeaza Reuters.

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma, a declarat, joi, seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, relateaza AFP, citata de Agerpres. Ministrul de.

Ministrul francez de Externe: Reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, dar fara trupe la sol

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, a declarat joi seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, excluzand categoric insa trimiterea de trupe terestre. Daca se va adeveri, pozitia Frantei este ca trebuie sa existe o reactie, o reactie care poate lua forma unei reactii in forta, a declarat seful diplomatiei franceze intr-o interventie la posturile de televiziune RMC si BFM. Exista posibilitati de a raspunde la aceasta, a declarat Fabius, refuzand insa orice precizare in acest sens.

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul din Siria se va adeveri

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, a declarat astazi seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, excluzand categoric insa trimiterea de trupe terestre, potrivit presei internationale.

Pentagonul, pregatit pentru orice optiune militara.

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a declarat ieri, la Kuala Lumpur, ca Pentagonul este pregatit pentru operatiuni militare impotriva Siriei: Presedintele a cerut Ministerului Apararii sa pregateasca toate optiunile pentru orice eventualitate si suntem gata sa implementam toate variantele, in cazul in care presedintele Obama va decide sa aleaga una dintre ele. Armata americana si-a repozitionat fortele navale in Mediterana. Hagel, al carui turneu in Asia a fost eclipsat de .

Presedintele Iranului condamna atacurile cu arme chimice din Siria.

Presedintele iranian, Hassan Rohani, a evocat sambata utilizarea de agenti chimici in Siria, la cateva zile dupa ce zeci de sirieni au pierit intr-un atac in apropiere de Damasc, si a calificat moartea acestor oameni nevinovati drept foarte dureroasa, relateaza France Presse, citata de Agerpres. Situatia care domina in prezent in Siria si moartea unui anumit numar de oameni nevinovati provocata de agenti chimici sunt foarte dureroase, a declarat Hassan Rohani, presedintele iranian, potrivit .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )