Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Criza din Siria: Obama amana o interventie militara si da o sansa diplomatiei. Dar nu renunta la ideea actiunilor militare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Criza din Siria: Obama amana o interventie militara si da o sansa diplomatiei. Dar nu renunta la ideea actiunilor militare

Barack Obama a declarat, marti, la Casa Alba, ca ar vrea sa dea o sansa diplomatiei din Siria, din moment ce Damascul a dat asigurari ca este gata sa renunte la arsenalul sau chimic . Dupa 48 de ore de activitate diplomatica intensa, care a indepartat perspectiva unor atacuri asupra tarii devastate de razboi civil , presedintele american considera ca propunerea Rusiei de a plasa arme chimice siriene sub control international a fost un semn incurajator. continuă pe Hotnews

Criza din Siria: Obama da o sansa diplomatiei

Barack Obama a declarat la Casa Alba, ca doreste sa ofere o sansa diplomatiei in Siria, in contextul in care Damascul a dat asigurari ca este pregatit sa renunte la arsenalul chimic, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Criza din Siria. Congresul american incepe dezbaterile privind o posibila interventie militara. Administratia Obama incearca sa convinga

In timp ce secretarul de stat american John Kerry continua ofensiva diplomatica in Europa, intalnindu-l la Paris pe secretarul general al Ligii Arabe pentru a justifica proiectul interventiei militare in Siria, acuzata de atacul chimic din 21 august, mingea este acum in terenul de Congresul american.

Progrese in criza din Siria: Regimul Assad, pregatit sa plaseze armele chimice sub control ...

Siria este pregatita sa arate arsenalul chimic comunitatii internationale si sa inceteze fabricarea acestui tip de armament, anunta ministrul sirian de Externe, Walid Mouallem, transmite Mediafax. Suntem pregatiti sa anuntam unde se afla armele chimice, sa incetam productia armelor chimice si sa prezentam aceste depozite reprezentantilor Rusiei, ai altor tari si ai Natiunilor Unite, a declarat Mouallem, citat de AFP. Suntem favorabili initiativei ruse de plasare sub control international a .

SUA: Congresul incepe astazi dezbaterile privind o posibila interventie militara in Siria

Camera Reprezentantilor si Senatul revin astazi din vacanta pentru sesiunea de toamna a Congresului, care trebuie sa se pronunte prin vot daca autorizeaza o interventie militara in Siria, asa cum a cerut presedintele Barack Obama.

Merkel exclude posibilitatea ca Germania sa participe la o interventie militara in Siria

Cancelarul german, Angela Merkel, exclude posibilitatea ca Germania sa participe la o interventie militara in Siria, potrivit presei internationale.

Germania isi pastreaza pozitia fata de o interventie militara in Siria: Exclus!

Cancelarul german, Angela Merkel, exclude posibilitatea ca Germania sa participe la o interventie militara in Siria, semnaleaza duminica Europa Press, conform Agerpres. Germania nu va participa la nicio.

Siria: Papa Francisc spune din nou nu razboiului/ SUA ar pregati o interventie militara de 3 zile, cu atacuri masive cu rachete

Papa Francisc a spus din nou nu razboiului din Siria, denuntand razboaiele comerciale pentru vaznarile de arme si proliferarea acestora, facand apel la lideri sa gaseasca o solutie dreapta, relateaza AFP. Los Angeles Times relateaza ca Pentagonul pregateste o interventie mai lunga decat prevazuta initial, de trei zile, si mai intensa.

CBS: Assad a NEGAT ca s-ar afla in spatele atacului chimic din Siria.

Presedintele sirian Bashar al-Assad a declarat pentru postul american de televiziune CBS ca nu se afla in spatele atacului chimic din 21 august, a anuntat duminica jurnalistul CBS care l-a intervievat la Damasc, relateaza AFP, conform Mediafax. El a negat ca are vreo implicare in acest atac, a afirmat jurnalistul Charlie Rose pentru CBS, in timp ce Washingtonul ameninta Damascul cu o interventie militara, acuzand regimul sirian ca a comis acest atac. Citeste si Germania nu participa la .

Germania nu participa la preconizatele operatiuni militare din Siria.

Germania nu va participa la operatiunile militare impotriva Siriei, potrivit unei declaratii a cancelariului Angela Merkel, relateaza Europa Press, informatie preluata de Agerpres. Germania nu va participa la nicio operatiune militara in Siria, afirma Angela Merkel intr-un interviu pentru Bild am Sonntag. Aceasta a cerut, in schimb, sa fie publicate cat mai repede informatiile referitoare la dovezile cu arme chimice din Siria, asteptand astfel raportul ONU pe aceasta tema. Referindu-se .

CNN a prezentat dovezi video ale atacului cu arme chimice din Siria.

Postul de televiziune CNN a difuzat ieri inregistrari video cu persoane care prezentau convulsii sau copii morti, care ar fi fost victime ale atacurilor chimice din 21 august din Siria si care au fost aratate. Potrivit Mediafax, inregistrarile au fost prezentate congresmanilor americani. Imaginile provenind din 13 inregistrari video si prezentate in exclusivitate de CNN, care nu garanteaza autenticitatea lor din surse independente, prezinta siruri de cadavre de copii si adulti intr-o .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )