Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Csaba Asztalos, la Adevarul Live: Nu pot accepta sa dam de pamant cu CNCD

Adevărul Adevărul,
VIDEO Csaba Asztalos, la Adevarul Live: Nu pot accepta sa dam de pamant cu CNCD

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a fost la Adevarul Live pentru a discuta despre problema dicriminarii in Romania. Csaba Asztalos a aratat care sunt cele mai frecvente moduri in care sunt discriminate minoritatile in Romania si care sunt grupurile cele mai vulnerabile. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Csaba Asztalos: M-am spalat pe maini dupa ce am tinut in brate un copil infectat cu HIV

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Csaba Asztalos, vine la Adevarul Live pentru a explica cele mai frecvente moduri in care sunt discriminate minoritatile in Romania si pentru a prezenta cazuri concrete cu care se confrunta institutia pe care o conduce.

VIDEO Mihai Traistariu, la Adevarul Live: S-a spurcat tot showbizul de la o vreme. Sunt socat si ingretosat. Am fost demoralizat dupa Eurovision

Mihai Traistariu si rapperul Drei Ros au fost prezenti astazi la Adevarul Live, unde au vorbit despre noua lor piesa, Its Another Day, despre Eurovision, dar si despre modul in care functioneaza lucrurile in showbiz-ul romanesc.

LIVE VIDEO Grigore Cartianu, in direct la Adevarul Live: Ponta il tine pe Relu Fenechiu in Guvern dintr-un joc politic

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, in direct la Adevarul Live, despre focul incrucisat pe care l-au deschis in weekend presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. Cartianu a mai comentat despre jocul politic prin care Ponta il tine pe Relu Fenechiu in Guvern.

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean, la Adevarul live de la ora 15.00

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, va discuta astazi, la Adevarul Live, despre retragea membrilor PDL din Comisia de revizuire a Constitutiei, despre sabotarile din interiorul PDL si despre modul in care vor raspunde democrat-liberalii la initiativa presedintelui Traian Basescu de reluare a refendumului.

Ioan Oltean, la Adevarul live: Vom boicota referendumul pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, va discuta astazi, la Adevarul Live, despre retragerea membrilor PDL din Comisia de revizuire a Constitutiei, despre sabotarile din interiorul PDL si despre modul in care vor raspunde democrat-liberalii la initiativa presedintelui Traian Basescu de reluare a refendumului.

Despre trucurile de supravietuire pe vreme caniculara, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Medicul Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, si medicul de familie Monica Jugravu sunt invitatele Adevarul Live de la ora 15. De la cele doua specialiste vom afla cum ne putem racori in sezonul canicular care de-abia a inceput, cum sa recunoastem semnele insolatiei si, evident, cum sa o tratam.

Mihai Traistariu vine la Adevarul Live, de la ora 11.00

Mihai Traistariu si rapperul Drei Ros vor fi prezenti astazi la Adevarul Live, de la ora 11. 00, unde vor vorbi despre noua lor piesa, Its Another Day, despre Eurovision, dar si despre modul in care functioneaza lucrurile in showbiz-ul romanesc.

Bubele Constitutiei, dezbatute la Adevarul Live, de la ora 15:00

Moderatorul Adevarul Live, Ioana Lupea, dezbate problemele pe care le ridica noua Constitutie si jocurile politice din jurul celui mai important set de legi al statului roman, impreuna cu redactorul sef al ziarului Adevarul, Dan Marinescu, senior editorului Ion M Ionita si redactorului-sef adjunct Calin Nicolescu.

Bubele Constitutiei, dezbatute la Adevarul Live, de la ora 15.00

Moderatorul Adevarul Live, Ioana Lupea, dezbate problemele pe care le ridica noua Constitutie si jocurile politice din jurul celui mai important set de legi ale statului roman, impreuna cu redactorul-sef al ziarului Adevarul, Dan Marinescu, senior editorului Ion M. Ionita si redactorului-sef adjunct Calin Nicolescu.

ADEVARUL LIVE. Dan Marinescu: Constitutia este o lege atat de importanta care ar fi trebuit sa fie dincolo de orice calcul politic

Moderatorul Adevarul Live, Ioana Lupea, dezbate problemele pe care le ridica noua Constitutie si jocurile politice din jurul celui mai important set de legi ale statului roman, impreuna cu redactorul-sef al ziarului Adevarul, Dan Marinescu, senior editorului Ion M. Ionita si redactorului-sef adjunct Calin Nicolescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )