Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cum a fost sarbatorita Ziua Unirii Principatelor in Hunedoara

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum a fost sarbatorita Ziua Unirii Principatelor in Hunedoara

Peste 100 de hunedoreni s-au prins in Hora Unirii in centrul municipiului Hunedoara, unde a fost sarbatorita Ziua Unirii Principatelor Romane. continuă pe Adevărul

Tarom lanseaza o oferta speciala de ziua Unirii Principatelor Romane: bilete dus-intors pe rutele interne la 57 de euro tarif unic

Operatorul aerian national TAROM anunta ca pune in vanzare cu ocazia zilei Unirii Principatelor Romane bilete dus-intors pe rutele interne la un tarif unic de 57 de euro. Biletele la acest tarif, in numar limitat, vor fi vandute in perioada 22 - 24 ianuarie, au toate taxele incluse si vor fi pe rutele intre Bucuresti si Cluj, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava si Timisoara.

Programul manifestarilor de Ziua Unirii Principatelor la Focsani

Programul manifestarilor va incepe la ora 15. 30 si va dura o ora si jumatate. Autoritatile au pregatit pentru public o masa calda.

Restrictii de trafic, de Ziua Unirii Principatelor, in municipiul Galati

Pentru buna desfasurare a manifestarilor organizate de Institutia Prefectului judetului Galati, duminica, pe 24 ianuarie 2016, circulatia autovehiculelor va fi complet inchisa pe strada Domneasca.

Sarmalele de la primarie au batut frigul. Sute de slatineni au iesit din casa de Ziua Unirii, s-au prins in hora si au facut coada la vin fiert si cozonac

Desi incomparabil mai putini decat de 1 Decembrie, sute de slatineni au infruntat astazi gerul si au venit pe Esplanada, unde municipalitatea slatineana a avut pregatite mii de portii de sarmale, cozonac si vin fiert, de Ziua Unirii Principatelor. Cine n-a vrut de la PSD, a trecut pe la sediul de campanie al candidatului liberal.

Aproximativ 7.000 de persoane, la Iasi, de Ziua Unirii. Iohannis si Ciolos au ajuns in piata

Aproximativ 6-7. 000 de persoane s-au adunat, diminica, in Piata Unirii, din Iasi, la manifestarile organizate cu ocazia aniversarii Unirii Principatelor Romane, iar la ora transmiterii stirii presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au.

Iohannis si Ciolos vor participa duminica la evenimentele de la Iasi, de Ziua Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos vor participa, duminica, la evenimentele organizate la Iasi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, urmand ca seful statului sa sustina si un discurs in Piata Unirii, scrie Mediafax.

Iohannis va participa maine la evenimentele de la Iasi, de Ziua Unirii

Presedintele Klaus Iohannis va participa maine la evenimentele organizate la Iasi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, urmand ca seful statului sa sustina si un discurs in Piata Unirii, potrivit programului publicat de Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis si premierul Ciolos, la pas printre oamenii veniti la manifestarile de Ziua Unirii de la Iasi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos si presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea s-au aflat, duminica, la Iasi, pentru a lua parte la manifestarile organizate cu prilejul aniversarii a 157 de ani de la infaptuirea Unirii Principatelor.

Dacian Ciolos, huiduit de oameni la Ziua Unirii, la Iasi

Premierul Dacian Ciolos a fost huiduit la Ziua Unirii, la Iasi. Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta a sarbatorit Ziua Unirii in avans

Victor Ponta a sarbatorit Unirea in avans, la un concert, intr-o mare berarie din Bucuresti. Daca in alti ani era invitat de onoare si participa la ceremoniile organizate de Ziua Unirii, anul acesta Ponta nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )