Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Cum se vad artificiile din interiorul unei drone

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cum se vad artificiile din interiorul unei drone

O drona a zburat printr-un foc de artificii in West Palm Beach din Florida, reusind sa capteze imagini uimitoare cu exploziile provocate de acestea, scrie The Telegraph. continuă pe Hotnews

Sute de tiruri, blocate in vami din cauza unei defectiuni informatice

Sute de tiruri sunt blocate astazi in toata tara, la orele pranzului, in birourile vamale interne, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic, potrivit unui comunicat al Federatiei Operatorilor Romani de Transport FORT) trimis redactiei.

Sute de tiruri sunt blocate in birourile vamale din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Operatiunile vamale pentru tiruri sunt blocate la nivel national din cauza unei defectiuni la sistemul informatic al birourilor vamale interne. Astfel, pentru fiecare camion care sta, pierderile sunt de cel putin o suta de euro pe zi, fara a fi luata in calcul imposibilitatea de a livra marfurile si problemele generate clientilor de transport, a anuntat Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT).

Sute de tiruri BLOCATE in vami, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Sute de tiruri sunt blocate in birourile vamale interne din cauza unei defectiuni la sistemul informatic, a anuntat Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT), care precizeaza ca pierderile pentru fiecare.

ANI. Un expert in Achizitii Publice din cadrul unei primarii din Hunedoara, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura administrativa in cazul lui Olimpiu Avram Plesa, fost expert la Compartimentul de Achizitii Publice din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Brad, Judetul Hunedoara, intrucat, in exercitarea functiei publice, a intocmit un numar de 176 note justificative privind achizitionarea de produse si materiale, ulterior accesand programul S. si alegand ofertele de la societatea al carei administrator este sotia acestuia, pentru achizitionarea de produse si materiale.

Suceava: Adolescent cercetat dupa ce ar fi furat 9.000 de lire sterline din locuinta unei femei

Un tanar de 17 ani din judetul Suceava este cercetat de politisti, fiind acuzat ca a furat 9. 000 de lire sterline din locuinta unui femei care este plecata la munca in Anglia de aproximativ sase.

Sute de tiruri sunt blocate de joi in vami, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

55: Birourile vamale pot folosit sistemul informatic alternativ, pana la remedierea probleme tehnice la Sistemul Informatic Integrat Vamal, a anuntat vineri Directia Generala a Vamilor. Din cauza un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )