Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Doar 200 de milioane de lei din cei 700 milioane lei obtinuti in urma suprataxarii companiilor energetice se folosesc pentru protejarea consumatorilor vulnerabili de energie

Hotnews Hotnews,
VIDEO Doar 200 de milioane de lei din cei 700 milioane lei obtinuti in urma suprataxarii companiilor energetice se folosesc pentru protejarea consumatorilor vulnerabili de energie

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul de act normativ privind ajutorul pentru consumatorii vulnerabili, afectati de cresterea pretului la gaze care va avea loc in urma liberalizarii pietei. Sumele necesare majorarii ajutoarelor sociale va fi asigurata din taxarea de la 1 februarie a producatorilor de energie pentru veniturile suplimentare obtinute de acestia in urma liberalizarii preturilor. Potrivit ministrului delegat pentru buget, Liviu Voinea, cheltuiala Guvernului cu protejarea consumatorilor vulnerabili va fi, in acest an, de circa 200 de milioane de lei, in conditiile in care din suprataxarea companiilor energetice se obtin 700 de milioane de lei. Intrebat ce se intampla cu diferenta de bani, Liviu Voinea a spus ca se duce la bugetul consolidat al statului. continuă pe Hotnews

Doar 200 de milioane de lei din cei 700 milioane lei obtinuti in urma suprataxarii companiilor energetice se folosesc pentru protejarea consumatorilor vulnerabili de energie

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul de act normativ privind ajutorul pentru consumatorii vulnerabili, afectati de cresterea pretului la gaze care va avea loc in urma liberalizarii pietei. Sumele necesare majorarii ajutoarelor sociale va fi asigurata din taxarea de la 1 februarie a producatorilor de energie pentru veniturile suplimentare obtinute de acestia in urma liberalizarii preturilor. Potrivit ministrului delegat pentru buget, Liviu Voinea, cheltuiala Guvernului cu protejarea consumatorilor vulnerabili va fi, in acest an, de circa 200 de milioane de lei, in conditiile in care din suprataxarea companiilor energetice se obtin 700 de milioane de lei. Intrebat ce se intampla cu diferenta de bani, Liviu Voinea a spus ca se duce la bugetul consolidat al statului.

Posta Romana a castigat in fata PostMaster un contract estimat la 37,5 milioane lei (fara TVA) pentru expedierea actelor de procedura pentru instantele judecatoresti

Posta Romana a castigat miercuri un contract a carui valoare estimata fara TVA este cuprinsa intre 25 de milioane lei si 37,5 milioane lei, care consta in servicii de prezentare, prelucrare si expediere a actelor de procedura pentru instantele judecatoresti de pe intreg teritoriul tarii, au declarat pentru HotNews. ro oficiali ai Postei Romane. Datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) indica faptul ca la aceasta licitatie a mai depus oferta si PostMaster, unul dintre liderii operatorilor alternativi de servicii postale din Romania, preluat integral la sfarsitul anului trecut de Grupul Austrian Post.

Profitul Transelectrica s-a dublat in primul trimestru, la 91.75 milioane lei.

Transelectrica TEL) a raportat pentru primul trimestru un profit net de 91. 75 milioane lei 20. 9 milioane euro), de peste doua ori mai mare fata de castigul din aceeasi perioada din 2012, la afaceri in scadere cu 35. 1%, la 568. 27 milioane lei 129. 6 milioane euro), informeaza Mediafax. In curs de actualizare.

TMK Artrom - afaceri de 219,3 milioane lei

Producatorul de tevi TMK Artrom Slatina ART) a inregistrat in primul trimestru o cifra de afaceri de 219,3 milioane lei 50 milioane euro) si pierderi de 1,2 milioane lei aproape 290. 000 de euro).

Transgaz a obtinut un profit de 181,5 milioane lei

Profitul net al Transgaz TGN) a fost de 181,5 milioane lei, dupa primele trei luni ale acestui an, in scadere cu 4% fata de cel obtinut in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport al companiei.

Pierderea Oltchim a avansat la aproape 86 milioane lei

Combinatul Oltchim Ramnicu Valcea OLT), aflat in insolventa de la inceputul anului, a inregistrat, dupa primele trei luni ale acestui an, o pierdere de 85,9 milioane lei, cu 3,7% mai mare decat pierderea din perioada similara a anului trecut.

Finantele au atras 800 milioane lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat luni 800 milioane lei, exact suma vizata prin vanzare de certificate de trezorerie cu maturitate la 12 luni, iar costul de finantare a coborat la un nou minim istoric, de 3,98%.

Unul din cei mai mari actori ai lumii: Ma gandesc la SINUCIDERE. Nu il voi lasa pe Dumnezeu sa aleaga pentru mine

In tinerete a fost unul din cei mai doriti si iubiti actori, iar filmele sale adunau in salile de cinematograf milioane de oameni. Acum, la batranete, Alain Delon se simte din ce in ce mai singur, chiar daca.

FMI cere Guvernului sa acopere efectul reducerii TVA la paine; trebuie redistribuite 250 milioane lei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca pentru proiectul de reducere a TVA la paine va trebui sa se aloce 250 de milioane de lei, Fondul Monetar International transmitand Guvernului sa aloce acesti bani din alta parte si sa nu mearga doar pe ideea ca ii va recupera din evaziunea fiscala, transmite Mediafax.

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de peste 2,2 milioane lei

Inspectia Muncii a desfasurat, in perioada 07 - 10 aprilie, actiuni de control in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare totala de 2. 900 de lei, informeaza un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )