Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Doi soti din Romania, tratati ca niste sclavi dupa ce au ajuns la munca in Spania. Nu puteam sta pe genunchi sau sprijiniti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Doi soti din Romania, tratati ca niste sclavi dupa ce au ajuns la munca in Spania. Nu puteam sta pe genunchi sau sprijiniti

Aveti grija cu cine bateti palma atunci cand va cautati o slujba in strainatate. Internetul este plin de firme care va promit luna de pe cer, pentru ca legea este plina de hibe si nu le sanctioneaza pe cele care si-au inselat clientii. continuă pe Hotnews

Planul diabolic prin care doi soti au inscenat un viol unui prieten. Procurorii i-au trimis in judecata

Procurorii s-au confruntat cu un caz mai putin obisnuit, unul desprins parca din filme. in rolurile principale, doi soti acuzati ca i-ar fi inscenat unui amic un viol.

Doi preoti din Arhiepiscopia Tomisului, caterisiti pentru desfrau ori neascultare, si-au cerut iertare, intr-un eveniment public

Doi preoti din Arhiepiscopia Tomisului, care au fost caterisiti pentru ca au cazut in pacatul desfraului, divortand, ori au dat dovada de neascultare si-au cerut iertare public, vineri, in cadrul unui eveniment unic pentru Biserica Ortodoxa Romana.

Coalitia pentru Economie Circulara din Romania contesta OUG 48/2017 referitoare la taxarea deseurilor

Pe lista de prioritati a noului Guvern, se afla si mediul, insa nu si masurile pe care cetatenii le asteptau pentru protejarea acestuia, potrivit Coalitiei pentru Economia Circulara din Romania. Ordonanta de Urgenta 48 /2017, emisa vineri de Guvern, fara consultare publica si intrand in vigoare imediat, care modifica si completeaza OUG 196/2005 vizand Fondul pentru Mediu, suspenda pana la 1 ianuarie 2019 aplicarea taxarii la groapa a deseurilor.

El este cel mai puternic director financiar din Romania: La 45 de ani are pe mana 5,1 miliarde de euro

Liviu Bocsaru, directorul financiar de la Dacia, in varsta de 45 de ani, este cel mai puternic director financiar din Romania, el avand pe mana 5,1 miliarde de euro. Faptul ca.

Cum vad oamenii de afaceri din Romania ideea de a inlocui o parte dintre angajati cu roboti

Jumatate din locurile de munca vor disparea la nivel mondial, in urmatorii 20 de ani, iar aproape 250 de milioane de oameni vor fi inlocuiti de roboti, potrivit unor estimari din piata. Gigantii de pe piata lanturilor de restaurante, inclusiv fastfood-urile precum McDonald's, incep deja sa ii inlocuiasca pe lucratorii din bucatarii si pe ospatari cu roboti din ce in ce mai performanti, iar in industria auto lucrurile sunt si mai avansate. Cum vad oamenii de afaceri din Romania aceasta situatie.

Intesa Sanpaolo achizitioneaza reteaua Veneto Banca din Romania

Banca italiana Intesa Sanpaolo va achizitiona reteaua de unitati a sucursalei Veneto Banca din Romania in cadrul planificatei achizitii a activelor viabile ale celor doua banci care se confrunta cu probleme financiare - Veneto Banca si Popolare di Vicenza.

Doi barbati din Arad au fost retinuti de politisti dupa ce au furat recipiente din metal cu substanta radiocativa ca sa le vanda la un centru de fier vechi

Doi barbati au fost retinuti, dupa ce au furat dintr-un depozit al unei societati comerciale din judetul Arad trei recipiente care contineau o substanta ce avea in compozitie uraniu slab radioactiv. Cei doi au declarat anchetatorilor ca nu stiau ce se afla in recipientele respective, facute din metal, si ca voiau sa le duca la un centru de fier vechi pentru a le vinde, scrie News. ro.

FOTO + VIDEO. Militarii romani din Afganistan au organizat o ceremonie de comemorare a victimelor accidentului din Dambovicioara

Militarii romani din Afganistan au organizat, vineri, o ceremonie de comemorare a celor trei colegi care si-au pierdut viata in accidentul de joi seara, din localitatea Dambovicioara. Ceremonii similare au avut loc si la Ministerul Apararii si la unitatile din tara.

Comertul online din Romania a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa

Comertul online din tara noastra a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa, de 38%, mai mult decat dublu fata de media europeana, de 15%, potrivit unui comuncat de presa al Asociatiei Romane a Magazinelor Online ARMO).

Ma bucur ca am plecat din Romania. Fotbalist ROMAN, antrenor in Nationala Mongoliei (FOTO)

Fotbalul romanesc se afla pe un drum plin de probleme, iar tot mai multi fotbalisti prefera sa plece peste hotare. Din cauza problemelor financiare, multe echipe de traditie s-au desfiintat, printre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )