Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Doua aeronave militare aduc din Turcia 300.000 de masti de protectie tip FFP2 si FFP3

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Doua aeronave militare aduc din Turcia 300.000 de masti de protectie tip FFP2 si FFP3

Doua aeronave C-27 J Spartan ale Fortelor Aeriene Romane executa miercuri, 22 aprilie, o misiune pentru aducerea, in Romania, a unor echipamente de protectie medicala din Turcia constand in 300 de mii de masti de protectie tip FFP2 si FFP3, anunta MApN. Armata a mai executat in trecut mai multe astfel de zboruri pentru materiale sanitare atat in Turcia, cat si in Germania. continuă pe Hotnews

Doua aeronaveale Fortelor Aeriene Romane aduc materiale sanitare din Turcia VIDEO

Doua aeronave C-27 J Spartan ale Fortelor Aeriene Romane executa miercuri, 22 aprilie, o misiune pentru aducerea, in Romania, a unor echipamente de protectie medicala din Turcia constand in 300 de mii de masti de protectie tip FFP2 si FFP3.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Madagascarul e la originea revenirii la normalitate a umanitatii, dupa o descoperire absolut fulminanta Alte doua stiri uluitoare vin din China si Danemarca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, trei stiri din presa internationala: presedintele din Madagascar pretinde ca ei au gasit leacul pentru coronavirus, doi medici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )