Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Elena Udrea, la Buzau: Tandemul Boc presedintele - Basescu premier ar fi foarte foarte interesant

Adevărul Adevărul,
VIDEO Elena Udrea, la Buzau: Tandemul Boc presedintele - Basescu premier ar fi foarte foarte interesant

Elena Udrea si trei fosti ministri ai Guvernului Boc au mobilizat duminica dupa-amiaza la Buzau peste 500 de simpatizanti ai Miscarii Populare ca sa le prezinte strategia de participare la alegerile europarlamentare. Nu s-ar alia cu liberalii, iar un tandem la conducerea tarii Boc- Basescu ar fi ideal pentru Romania, a declarat Elena Udrea. continuă pe Adevărul

VIDEO Elena Udrea, la Buzau: Tandemul Boc presedinte - Basescu premier ar fi foarte interesant

Elena Udrea si trei fosti ministri ai Guvernului Boc au mobilizat duminica dupa-amiaza la Buzau peste 500 de simpatizanti ai Miscarii Populare ca sa le prezinte strategia de participare la alegerile europarlamentare. Nu s-ar alia cu liberalii, iar un tandem la conducerea tarii Boc- Basescu ar fi ideal pentru Romania, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea crede ca rolul de premier i s-ar potrivit manusa presedintelui Basescu

Tandemul Boc presedintele - Basescu premier ar fi foarte foarte interesant, a sustinut deputatul Elena Udrea, duminica, la Buzau. Mai mult, parlamentarul spune ca rolul de prim-ministru i s-ar potrivi manusa.

Elena Udrea, asteptata duminica la Buzau

Buzoianca Elena Udrea, unul dintre noii lideri ai Partidului Miscarea Populara, va sosi duminica la Buzau. Vizita pe meleaguri natale a fostei pedeliste face parte dintr-un turneu prin tara al liderilor PMP pentru a se pune bazele unor filiale puternice.

Elena Udrea: PMP are sanse la prezidentiale daca PNL se va rupe si Antonescu candideaza singur

DeputatulElena Udrea considera ca liderul PNL,Crin Antonescu, se prabuseste in propria-i campanie pentru prezidentiale, in special dupa plecarea partidului de la guvernare. PNL-ul nu s-a rupt, nu.

Presedintele Basescu: Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina si nu sunt ...

Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina si nu exista riscuri imediate la adresa securitatii nationale a tarii, este una dintre concluziile sedintei de lucru convocate sambata seara de presedintele Traian Basescu cu structurile de securitate nationala. De asemenea, Romania nu a ridicat gradul de alerta al structurilor de securitate nationala, informeaza presedintia intr-un comunicat citat de Agerpres. Totodata, Romania va continua sa fie activa in relatiile cu aliatii sai in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )