Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Epic Show, debut spectaculos pe adevarul.ro

Adevărul Adevărul,
VIDEO Epic Show, debut spectaculos pe adevarul.ro

Emisiunea Epic Show, transmisa in premiera si in exclusivitate sambata seara, pe adevarul. ro, s-a bucurat de un adevarat succes in randul internautilor. Show-ul realizat de clujenii Bogdan Bob Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos Stan a atras un public numeros pe platforma multimedia adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Epic Show, o noua emisiune pe adevarul.ro disponibila pe orice device

In aceasta seara de la ora 22. 00, fanii Adevarul si Prima TV pot urmari in direct, prima editie a emisiunii Epic Show. Aceasta este o emisiune disponibila momentan exclusiv online, pe adevarul. ro, care poate fi urmarit pe toate dispozitivele.

VIDEO Premiera media in Romania: Epic Show debuteaza in aceasta seara, la ora 22.00, in exclusivitate pe adevarul.ro

Inainte de inceperea emisiunii, in direct la Adevarul Live, Adriana Maris si Diane va invita, la ora 22. 00, la o intalnire cu cei patru clujeni, membrii Epic Show.

Protagonistii Epic Show, la Adevarul Live

Bogdan Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos Stan sau simplu Epic Show. Pe baieti ii cunoasteti de la emisiunea Cenzurat, unde au incantat mii de romani cu umorul lor. Acum, baietii se reinventeaza si fac Epic Show la Prima Tv. Astazi, de la ora 11, la Adevarul Live, faceti cunostinta cu noile lor proiecte si ce ne-au pregatit aflam chiar de la ei, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Protagonistii Epic Show, la Adevarul Live de la ora 11.00

Bogdan Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos Stan sau simplu Epic Show. Pe baieti ii cunoasteti de la emisiunea Cenzurat, unde au incantat mii de romani cu umorul lor. Acum, baietii se reinventeaza si fac Epic Show la Prima Tv. Astazi, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, faceti cunostinta cu noile lor proiecte si ce ne-au pregatit aflam chiar de la ei, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Membrii Epic Show, la Adevarul Live: in stilul clasic, jurnalistic, vrem sa fim impartiali, sa jignim pe fiecare in mod egal

Bogdan Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos Stan sau simplu Epic Show. Pe baieti ii cunoasteti de la emisiunea Cenzurat, unde au incantat mii de romani cu umorul lor. Acum, baietii se reinventeaza si fac Epic Show la Prima TV. Astazi, la Adevarul Live, ati putut face cunostinta cu noile lor proiecte, dar si cu glumele pe care le pregatesc, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Epic Show: Faptul ca mergem la o televiziune mai mare nu inseamna ca trebuie sa ne temperam. Dimpotriva, vom spune lucrurilor pe nume

Emisiunea Epic Show isi face debutul, in aceasta seara, de la ora 22:00, in exclusivitate pe site-ul adevarul. ro. Bogdan Bob Radulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu si Dragos Stan vor face ca terapia prin ras sa devina arta.

VIDEO Psihologul Mihai Copaceanu, despre mama si dentistul care abuzeaza un copil

Traim in tara unde parintii inca isi lovesc cu brutalitate copiii acasa sau oriunde s-ar afla crezand ca asa ii vor disciplina, crezand ca educatia se face cu bataia. Zilele acestea mai toate televiziunile au redat cazul unui copil de vreo 7 ani la dentist lovit de propria mama in prezenta medicului, care uluitor accepta, incurajeaza si chiar incita la violenta, scrie psihologul Mihai Copaceanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Revenirea lui Dan Bittman in juriul X Factor este incerta: Este alegerea Antenei 1 daca mai vrea sa continue cu mine sau cu altcineva

Revenirea lui Dan Bittman in juriul show-ului X Factor este incerta, cantaretul declarand pentru adevarul. ro ca nu mai are contract cu postul de televiziune Antena 1 de mai bine de sase luni si ca inca nu s-a discutat o posibila revenire a lui.

50 de ani de la moartea lui Pastorel Teodoreanu. Legendarele aventuri ale epigramistului: Nu-l treziti, ca cere vin!

Aici zace Pastorel,/ Suflet bun si spirit fin. / Cand mai treceti pe la el,/ Nu-l treziti, ca cere vin aceasta autoironica epigrama a fost scrisa de Pastorel Teodoreanu sa-i serveasca drept epitaf. Pastorel a murit acum jumatate de secol. Cancer pulmonar. Moartea lui a fost exemplara, spunea Alexandru Paleologu. adevarul. ro reda cateva dintre legendarele aventuri ale epigramistului, adesea ilustrate in pastile de patru versuri.

Rusia trebuie oprita, folosind chiar forta militara daca altfel nu se poate. in caz contrar, Moscova va vrea tot mai mult

Exceptionalismul rusesc a generat abordari care fac astazi Rusia sa ignore atat vecinii, partenerii si alte puteri ale lumii, cat si propriile ei obligatii internationale, asumate de buna voie, scrie Dan Nicu, specialist pe probleme geopolitice ale Europei de Est, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )