Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Fata mai putin stiuta a Jelenei Ostapenko. Trei gesturi incalificabile facute de adversara Simonei Halep

Adevărul Adevărul,
VIDEO Fata mai putin stiuta a Jelenei Ostapenko. Trei gesturi incalificabile facute de adversara Simonei Halep

Toata lumea o lauda pe Jelena Ostapenko, adversara de azi a Simonei Halep, dar multi uita gesturile lipsite de fair-play pe care aceasta le-a facut in competitii. continuă pe Adevărul

Povestea mai putin stiuta a politistului agresat de Boureanu. Toti il considera un erou!

Detalii inedite despre politistulagresat de fostul deputat Cristian Boureanu. Politicianul a fost arestat azi noapte dar sustine ca politistul l-a agresat pe el. Politistul agresat este considerat un erou d.

Povestea mai putin stiuta a politistului agresat de Cristian Boureanu. Toti il considera un erou!

Detalii inedite despre politistulagresat de fostul deputat Cristian Boureanu. Politicianul a fost arestat azi noapte dar sustine ca politistul l-a agresat pe el. Politistul agresat este considerat un erou d.

PUTIN iN INTEROGATORIU! Presedintele rus a raspuns timp de 19 ore la intrebari. Cum a fost posibil? (VIDEO)

Intr-o converatie de 19 ore, fata in fata cu Vladimir Putin, regizorul laureat cu Oscar Oliver Stone l-a provocat pe liderul rus sa-si dezvaluie publicului fata mai putin stiuta, scrie.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO. FABULOS in SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO Jucatoarea letona de tenis Jelena Ostapenko, adversara romancei Simona Halep in finala feminina de la Roland Garros, are calitatile unei campioane, a .

Presa maghiara: Trei statui in memoria lui Horthy, in mai putin de o luna

Trei statui ale lui Miklos Horthy au fost si/sau vor fi ridicate in Ungaria in mai putin de o luna, potrivit relatarilor presei din tara vecina. Intr-o perioada cand guvernul lui Viktor Orban repune in dezbaterea publica Tratatul de la Trianon, acelasi guvern se remarca prin lipsa de reactie in cazul recursului la simboluri istorice preferate pana acum de extrema dreapta.

VIDEO Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, despre Timisoara: Ca sa fiu foarte sincera, s-a schimbat mai putin decat m-as fi asteptat

Campania Succesul e molipsitor, organizata de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania siwww. fonduri-structurale. rosi menita sa promoveze accesarea fondurilor structurale, a ajuns si la Timisoara. in debutul evenimentului, sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Cristea, a declarat ca Timisoara s-a schimbat mai putin decat se astepta.

Episod mai putin cunoscut cu Halep si Ostapenko in prim plan: letona a lovit-o pe Simona cu o minge

Simona Halepa invins-o joi seara pe Karolina Pliskova, calificandu-se in cea de-a doua sa finala de la turneul parizian, scrie GSP. in ultimul act, romanca se va duela.

Ultimele cifre BRAT: Ziarele centrale au vandut mai putin in primul trimestru din 2017, comparativ cu trimestrul precedent

Principalele ziare centrale au inregistrat, in primul trimestru din 2017, vanzari medii pe aparitie in scadere fata de ultimele trei luni din 2016, potrivit ultimelor cifre BRAT referitoare la difuzarea de presa scrisa.

VIDEO Un nou mesaj filmat al primarului Constantin Toma despre intamplarile bune si mai putin bune din ultimele doua saptamani

Primarul Constantin Toma a reluat seria videoclipurilor postate pe Facebook. Edilul a tinut pe de o parte sa explice de ce meritau Benone Sinulescu si buzoienii un festival precum cel de la sfarsitul lunii mai si pe de alta parte sa-si exprime dezamagirea fata de consilierii locali care l-au tradat, in conflictul cu Compania de Apa.

Condamnari definitive in cazul turcilor care au scos SRI din anchetele penale. Transferau 1 milion de euro in Dubai in mai putin de doua ore

Curtea de Apel Bucuresti a dat sentinta definitiva in dosarul in care avocatii inculpatilor au ridicat exceptia de neconstitutionalitate prin care s-a decis ca ofiterii SRI nu mai pot face acte de urmarire penala in dosarele penale. Toti inculpatii au fost condamnati definitiv pentru spalare de bani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )