Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO. Fidel Castro a fost prietenul lui Ceausescu timp de 17 ani. Cuba a fost prima tara din America Latina vizitata de dictatorul roman

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Fidel Castro a fost prietenul lui Ceausescu timp de 17 ani. Cuba a fost prima tara din America Latina vizitata de dictatorul roman

000 de locuitori ai Cubei, avandu-l in frunte pe Fidel Castro, i-au intampinat la Havana, in anul 1973, pe Nicolae si Elena Ceausescu. Binevenido Companero Ceausescu! au scandat cubanezii lui Castro. continuă pe România Liberă

Trump: Fidel Castro a fost un dictator brutal care si-a oprimat propriul popor

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a declarat sambata ca Fidel Castro a fost un dictator brutal care si-a oprimat propriul popor si a apreciat ca, la moartea sa, liderul revolutionar cubanez lasa o mostenire de executii, hotie, suferinta inimaginabila, saracie si incalcare a drepturilor fundamentale ale omului, transmite EFE, citata de Agerpres.

VIDEO. Moartea lui Fidel Castro a fost sarbatorita cu artificii in Miami, unde traiesc multi cubanezi care au fugit de regimul comunist

Comunitatea cubaneza din Miami a sarbatorit cu artificii moartea lui Fidel Castro, transmite BBC News.

VIDEO Fidel Castro a murit. El Lider Maximo avea 90 de ani

Anuntul a fost facut la televiziunea de stat din Cuba de catre fratele sau, Raul Castro. Luptator de gherila, om de stat, figura istorica, revolutionarul care a condus Cuba aproape o jumatate de secol s-a stins din viata la 90 de ani.

Fidel Castro a fost un dictator.E dubios sa ascult toate omagiile. Un comisar european are o pozitiei categorica cu privire la fostul lider cubanez

Comisarul european pentru comert Cecilia Malmstrom l-a numit sambata dictator pe liderul revolutiei cubaneze Fidel Castro, decedat vineri noaptea, si s-a aratat surprinsa de omagiile care i se aduc, transmite EFE, .

Lideri internationali, despre moartea lui Fidel Castro: A fost un mare om. Traiasca America Latina!

Ultimul presedinte al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, i-a adus un omagiu lui Fidel Castro, dupa anuntarea decesului fostului lider de la Havana.

VIDEO Comunitatea de cubanezi din Statele Unite sarbatoreste in strada moartea lui Fidel Castro

Cubanezii din Mica Havana, comunitate ce traieste in Statele Unite, in Miami, au iesit in strada pentru a sarbatori moartea dictatorului Fidel Castro, in timp ce in Cuba este doliu. In Miami traieste cea mai mare comunitate de cubanezi aflati in exil.

Fidel Castro a incetat din viata la varsta de 90 de ani (VIDEO)

Fidel Castro a incetat din viata, vineri seara, la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut de catre actualul presedinte al Cubei, fratele sau, Raul Castro, potrivit BBC. Comandantul.

Noua zile de doliu national in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. in Miami, oamenii au sarbatorit vestea pe strazi: Ce reactii au avut liderii mondiali dupa disparitia fostului presedinte cubanez (VIDEO)

Noua zile de doliu in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. Fostul lider cubanez a incetat din viata la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut chiar de fratele sau la televiziunea de stat. Cu.

PORTRET Controversatul Fidel Castro - una dintre ultimele mari figuri politice ale secolului XX

Fidel Castro, mana de fier care a condus Cuba timp de aproape o jumatate de secol, facand din mica insula un jucator intre superputerile americana si sovietica, pana sa renunte la putere acum 10 ani in favoarea fratelui sau Raul, din cauza problemelor de sanatate, era, pana vineri, una dintre ultimele mari figuri politice ale secolului XX inca in viata, noteaza AFP intr-un portret al controversatului fost lider cubanez.

FOTO+VIDEO. A murit Fidel Castro, la 90 de ani. Ultimul lider comunist supravietuitor al Razboiului Rece putea sa declanseze Al Treilea Razboi Mondial, din cauza Crizei rachetelor. Vor fi noua zile de doliu national

A murit Fidel Castro. Trupul liderului cubanez va fi incinerat sambata, a anuntat fratele sau, presedintele Raul Castro. Administratia de la Havana a instituit noua zile de doliu national .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )