Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Fiica lui Bercea Mondial si-a vizitat mama la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova: Am incredere in justitia din Romania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Fiica lui Bercea Mondial si-a vizitat mama la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova: Am incredere in justitia din Romania

Izaura Bercea a declarat inca o data in fata Penitenciarului de Maxima Siguranta din Craiova ca familia ei nu a avut niciodata intentia sa il santajeze pe Mircea Basescu. continuă pe Adevărul

VIDEO Fiica lui Bercea Mondial si-a vizita mama la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova: Am incredere in justitia din Romania

Izaura Bercea a mai declarat inca odata in fata Penitenciarului de Maxima Siguranta din Craiova ca familia ei nu a avut niciodata intentia sa il santajeze pe Mircea Basescu.

VIDEO Fratele lui Bercea Mondial, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru inselaciune. Sentinta data de Curtea de Apel Craiova este defintiva

Vasiel Anghel, zis Amar, Ionut Anghel, de 21 de ani, Mihai Goman, de 35 de ani, Viorica Mihai, de 31 de ani, toti din Draganesti-Olt, si Eugenia Stoican, de 24 de ani, din Caracal, au fost trimisi in judecata pentru inselaciune si fals.

CSM a dispus controale la Parchete pentru a verifica cum a scapat Bercea Mondial de 26 de procese

Consiliul Superior al Magistraturii a dispus controale la Parchete in dosarele lui Bercea Mondial. CSM vrea sa verifice cum de interlopul a reusit sa scape de 26 de cauze prin retragerea plangerilor sau prin.

Ginerele lui Bercea Mondial eliberat, Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Curtea de Apel Constanta a decis, vineri 18 iulie, ca fratele presedintelui statului, Mircea Basescu, si, respectiv, Marian Capatana, presupul intermediar al mitei de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, sa ramana dupa gratii. De asemenea, aceiasi magistrati au mai hotarat sa il elibereze din arest Marius Constantin, ginerele interlopului mentionat, dar va ramane sub arest la domiciliu. Decizia nu e definitiva.

Ginerele lui Bercea Mondial va fi eliberat si plasat sub arest la domiciliu

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, va fi eliberat din penitenciar, au decis, vineri, magistratii Tribunalului Constanta, acesta urmand sa fie pus sub arest la domiciliu, daca sentinta va ramane.

Fratele lui Bercea Mondial, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare pentru inselaciune

Curtea de Apel Craiova l-a condamnat definitiv, la 5 ani de inchisoare, pe Vasile Anghel, fratele lui Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial, intr-un dosar de inselaciune. Ceilalti patru inculpati din acest d.

Ancheta la Spitalul Penitenciar Jilava dupa ce unul dintre fiii lui Bercea Mondial a acuzat ca a fost agresat

O ancheta interna are loc, joi, la nivelul Spitalului Penitenciar Jilava, dupa ce Laurentiu Anghel, unul dintre fiii lui Bercea Mondial, a acuzat ca a fost agresat de doi detinuti, el avand rani superficiale la nivelul bratelor. Interlopul si-ar fi provocat singur ranile, sustin surse din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Judecatori si procurori, verificati de CSM in cazul dosarelor lui Bercea Mondial

Consiliul Superior al Magistraturii a dispus controale la Parchete in dosarele lui Bercea Mondial deoarece vrea sa verifice cum a reusit interlopul sa scape de 26 de cauze prin retragerea plangerilor sau prin neinceperea urmaririi penale, transmit sursele de presa.

Dosarele lui Bercea Mondial, verificate de Inspectia Judiciara a CSM. Doar 2 dosare din 28 au fost trimise in judecata

Sectia pentru procurori a CSM analizeaza cele aproximativ 30 de dosare in care a fost implicat Bercea Mondial de-a lungul timpului si in care s-a dispus neinceperea urmaririi penale. Astfel, din 28 de dosare,.

Este oficial: Bercea Mondial, spalat cu NUP in 25 de dosare penale la Olt

Parchetul de pe langa Tribunalul Olt a finalizat procedura inventarierii dosarelor penale in care a fost implicat Bercea Mondial, pe numele sau adevarat Sandu Anghel 47 ani), din orasul Draganesti-Olt. Conform catastifelor institutiei mentionate, pe numele interlopului au fost instrumentat 25 de dosare din anul 2006 si pana in prezent, in toate acestea fiind adoptate solutii de netrimitere in judecata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )