Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Ford iti arata cum e sa fii drogat la volan

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ford iti arata cum e sa fii drogat la volan

Ford a dezvoltat un costum special care le arata soferilor cum ar fi sa conduca sub influenta drogurilor precum canabis, cocaina, heroina sau ecstasy. Costumul se numeste Drug Driving Suit va fi folosit in programul Ford Driving Skills for Life DSFL), astfel ca tinerii soferi ce vor lua parte la cursuri vor putea purta echipamentul si vor fi instruiti privind conducerea autoturismelor pe un circuit inchis. continuă pe Hotnews

Nvidia iti arata ca te poti juca jocuri pe consola si atunci cand faci skydiving

Intr-un PR stunt impresionant Nvidia a decis sa promoveze noul sauNvidia Shield prin a pune un cascador sa se joace jocuri pe consola Shield in timp ce este in cadere libera dintr-un avion. Probabil ca nimeni nu va fi nevoit sa se joace jocuri in asemenea conditii, dar pentru a impresiona audienta prin insasi latura [] Nvidia iti arata ca te poti juca jocuri pe consola si atunci cand faci skydiving Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Ford EcoSport in actiune, masina care ar putea intra in productie la Craiova

Ford EcoSport cel mai mic SUV Ford este acum disponibil la vanzare si in Romania, iar mai important este faptul ca aceasta masina este modelul Ford cu cele mai mari sanse sa intre in fabricatie la Craiova, alaturi de B-MAX. Iata un scurt clip din care sa va faceti o idee despre cum arata si cum merge masina.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )