Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO. Fost angajat al Guvernului, retinut de procurori pentru evaziune fiscala.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Fost angajat al Guvernului, retinut de procurori pentru evaziune fiscala.

Marcel Pavaleanu, fost angajat SGG, a fost ridicat de acasa de procurori si politisti. El este acuzat de evaziune fiscala in valoare de aproximativ 35 de milioane de euro. Procurorii sustin ca Pavaleanu facea afaceri prin firme fantoma. Intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti se arata ca procurorii au dispus, la data de 17. 2013, retinerea mai multor persoane, respectiv Enica Victoria, Pavaleanu Marcel Cristian, Stroe Cecilia Cristina, Serban Bogdan Ionut si . continuă pe România Liberă

Fost angajat al Guvernului, retinut de procurori pentru evaziune fiscala.

Marcel Pavaleanu, fost angajat SGG, a fost ridicat de acasa de procurori si politisti. El este acuzat de evaziune fiscala in valoare de aproximativ 35 de milioane de euro. Procurorii sustin ca Pavaleanu facea afaceri prin firme fantoma. Intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti se arata ca procurorii au dispus, la data de 17. 2013, retinerea mai multor persoane, respectiv Enica Victoria, Pavaleanu Marcel Cristian, Stroe Cecilia Cristina, Serban Bogdan Ionut si .

Fost angajat al SGG, acuzat de evaziune fiscla in valoare de 35 de milioane de euro

Marcel Pavaleanu, fost angajat la secretariatul General al Guvernului, in functia de consilier, demis in urma cu 6 luni, a fost retinut de procurori pentru evaziuen fiscala si spalare de bani. Procurorii au.

Marcel Pavaleanu, fost consilier al SGG, retinut pentru evaziune si spalare de bani. A fraudat statul cu 35 de milioane de euro

Marcel Pavaleanu, fost angajat la secretariatul General al Guvernului, in functia de consilier, a fost retinut de procurori pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Iata comunicatul Parchetului de pe.

Fost angajat al SGG retinut pentru evaziune fiscala in valoare de 35 de milioane de euro

06: Fostul angajat al SGG Marcel Pavaleanu si alte cinci persoane au fost retinuti pentru evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar in care prejudiciul a fost estimat la aproape.

Marcel Pavaleanu, apropiat al familiei baronului PSD de Ploiesti Mircea Cosma, retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani; prejudiciul este de 35 milioane euro

Marcel Pavaleanu, fost angajat la Secretariatul General al Guvernului in prima parte a anului 2013, e acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani cifrata la 35 milioane de euro. Pavaleanu, presedinte PSD Plopeni si actual membru in Consiliul de Administratie al unei companii detinute de Consiliul Judetean Prahova, este apropiat al familiei Mircea Cosma sef CJ Prahova) - Vlad Cosma fiul lui Mircea Cosma, parlamentar PSD), via interlopul Razvan Alexe. Marcel Pavaleanu a mai fost trimis in judecata in martie 2011, sub acuzatia de evaziune fiscala. --------------------Ora 16. 15: Interlopul Razvan Alexe, pe care Pavaleanu l-a imprumutat cu 35. 000 euro, este si el dat in urmarire de procurori. Presa locala scria ca gruparea lui Alexe l-a batut in 2009 pe un primar PDL din Prahova, fiind unul dintre coordonatorii echipelor de teren pentru candidatii PSD. Ora 16. 12: Surse judiciare din Prahova sustin ca Pavaleanu a fost ridicat din vila sa si va fi propus pentru arestare preventivaOra 15. 50: Pavaleanu l-a imprumutat cu 35. 000 euro pe Razvan Alexe, un interlop din Prahova cunoscut ca prieten al parlamentarului PSD Vlad Cosma fiul sefului CJ Prajova, Mircea Cosma)Ora 15. 43: Declaratia de avere arata ca Pavaleanu era in iunie 2013 membru in Consiliul de Administratie al SC Ploiesti Industrial Parc SA, unde actionar unic este Consiliul Judetean PrahovaOra 15. 37: Victor Ponta a declarat ca, in urma unei discutii cu seful SGG, a aflat ca Pavaleanu nu mai lucreaza la SGG de ceva timpVezi in articol intr-un format interactiv cum arata reteaua Pavaleanu.

Autobuz RATC Constanta, furat din statie de un fost angajat

Incident fara precedent la Constanta. Un autobuz RATC a fost furat din statia de la Poarta 1 . Hotul, un fost angajat al regiei, a mers cu el prin tot orasul inainte sa fie prins de politisti.

Constanta: Un fost angajat RATC a furat un autobuz din statie.

Un autobuz al Regiei de Transport in Comun RATC) Constanta a fost furat, marti, de la capatul de linie, de catre un fost angajat al societatii, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, marti, in jurul orei 6. 30, barbatul a asteptat la capatul de linie de la Poarta 1 Port si, in momentul in care soferul unui autobuz a coborat dupa foaia de parcurs, a urcat la volan si a plecat cu autovehiculul in care nu se afla niciun calator. Barbatul respectiv a traversat .

Un fost angajat al RATC a furat un autobuz

Un fost angajat al RATC a furat un autobuz in aceasta dimineata. Profitand de lipsa soferului, barbatul a urcat in autobuzul parcat in zona Poarta 1 si a plecat cu el. Autobuzul era la capat de linie, iar.

Marcel Pavaleanu, fost angajat al Secretariatului General al Guvernului, urmarit pentru evaziune fiscala si spalare de bani; prejudiciul este de 35 milioane euro

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au dispus joi retinerea lui Marcel Cristian Pavaleanu, fost consilier in Secretariatul General al Guvernului, alaturi de Enica Victoria, Stroe Cecilia Cristina, Serban Bogdan Ionut, Stefanescu Elena Giluela, pentru comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. Ora 15. 50: Pavaleanu l-a imprumutat cu 50. 000 euro pe Razvan Alexe, un interlop din Prahova cunoscut ca prieten al parlamentarului PSD Vlad Cosma fiul sefului CJ Prajova, Mircea Cosma)Ora 15. 43: Declaratia de avere arata ca Pavaleanu era in iunie 2013 membru in Consiliul de Administratie al SC Ploiesti Industrial Parc SA, unde actionar unic este Consiliul Judetean PrahovaOra 15. 37: Victor Ponta a declarat ca, in urma unei discutii cu seful SGG, a aflat ca Pavaleanu nu mai lucreaza la SGG de ceva timp.

Fostul angajat al Guvernului Marcel Pavaleanu a fost retinut pentru spalare de bani si evaziune fiscala

Fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului Marcel Pavaleanu si alte cinci persoane au fost retinuti ieri pentru evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar in care prejudiciul a fost estimat la aproape 150 de milioane de lei. Cercetarile sunt efectuate de procurorii parchetului de pe langa Curtea de Apel din Ploiesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )