Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO A fost deschis strandul de doua milioane de euro din Hunedoara. Baza de agrement, construita dintr-un imprumut

Adevărul Adevărul,
VIDEO A fost deschis strandul de doua milioane de euro din Hunedoara. Baza de agrement, construita dintr-un imprumut

Noul strand din Hunedoara, in care au fost investiti doua milioane de euro, a fost inaugurat duminica. Sute de oameni au participat la deschidere, insa nimeni nu a avut voie sa incerce apa bazinelor. continuă pe Adevărul

Noul strand din Hunedoara va fi inaugurat. Investitia de doua milioane de euro a fost finalizata intr-un an

Primarul Hunedoarei, Viorel Arion, a anuntat, vineri, data inaugurarii investitiei de aproape doua milioane de euro, in construirea strandului din municipiu.

Cum a fost realizata cea mai spectaculoasa lupta din Game of Thrones? [VIDEO]

In ultimul sezon din Game of Thrones a avut loc o lupta impresionanta, in episodul Hardhome. Iata cum au fost folosite atunci efectele speciale. Creatorii serialului Game of Thrones, desi au la dispozitie bugete fabuloase pentru fiecare episod, rareori abuzeaza de efecte speciale, o particularitate foarte apreciata de fani. Exista insa si exceptii de la [] Cum a fost realizata cea mai spectaculoasa lupta din Game of Thrones? [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

UEFA anunta ca intr-o luna au fost solicitate peste 11 milioane de bilete pentru turneul final al Euro-2016

Peste 11 milioane de bilete au fost solicitate intr-o luna pentru turneul final al Campionatului European din 2016, a anuntat UEFA pe pe site-ul oficial. Astfel, in decurs de o luna, pe portalul pentru bilete la.

Milioane de euro investite la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, in obiective care deocamdata se dovedesc inutilizabile

Investitiile pornite in domeniul Sanatatii de fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, aflat in prezent in inchisoare pentru fapte de coruptie, se dovedesc inutilizabile in momentul de fata, desi au inghitit deja circa 6 milioane de euro din bugetul judetului.

Statul putea construi peste 100 de kilometri de autostrada cu cei 640 de milioane de euro stransi din supraacciza la carburanti, dar n-a facut nimic

Statul a colectat intr-un an 2,84 miliarde de lei 638 de milioane de euro) din acciza suplimentara de 7 eurocenti la carburanti, introdusa de Guvern la 1 aprilie 2014, insa nu a construit din acesti bani niciun kilometru de autostrada, desi scopul declarat al acestei noi taxe era dezvoltarea infrastructurii.

Chiar si in caz de Grexit. Ce se va intampla cu bancnotele euro din Grecia

Cuvantul euro cu caractere grecesti va ramane inscris inca mult timp pe bancnotele monedei unice chiar si in cazul unui eventual Grexit, noteaza AGERPRES. Chiar daca Atena va renunta la euro, va.

Cum a fost realizata cea mai spectaculoasa lupta din Game of Thrones

In ultimul sezon din Game of Thrones a avut loc o lupta impresionanta, in episodul Hardhome. Iata cum au fost folosite atunci efectele speciale, scrie playtech. ro. Creatorii serialului Game of Thrones, desi au la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )