Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO A fost gasit barbatul care a pierdut 30.000 de euro la Kaufland. Cum a dovedit ca el este proprietarul banilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO A fost gasit barbatul care a pierdut 30.000 de euro la Kaufland. Cum a dovedit ca el este proprietarul banilor

Politistii l-au identificat pe barbatul care a pierdut in data de 7 mai un plic cu 30. 000 de euro la Kaufland. Barbatului nu i-a fost greu sa ii convinga pe politisti ca el este posesorul banilor. continuă pe Adevărul

Barbatul care a pierdut 30.000 de euro in hypermarket este un personaj celebru (VIDEO)

Barbatul care a pierdut 30. 000 de euro intr-un hypermarket din Timisoara a fost identificat. Cetateanul din Timisoara a pierdut la inceputul lunii mai 30. 000 de euro intr-un magazin al unui celebru.

Barbatul care a pierdut 30.000 de euro intr-un supermarket, a fost gasit. De ce nu s-a prezentat la politie pana acum?

Cei 30. 000 de euro pierduti intr-un supermarket din Timisoara, la inceputul lunii mai, si-au regasit stapanul.

VIDEO Barbatul care a pierdut un plic cu 30.000 de euro intr-un magazin din Timisoara a mers la Politie sa recupereze banii dupa mai bine de doua saptamani Explicatia acestuia

Politistii din Timisoara au incercat zile la rand sa il gaseasca pe cel care a pierdut un plic cu 30. 000 de euro intr-un supermarket din oras, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere ale magazinului. Dupa mai bine de doua saptamani insa, barbatul a mers la Politie sa isi recupereze banii, scrie Opinia Timisoarei.

Barbatul care a amenintat-o pe farmacista din Timisoara, arestat pentru 30 de zile

Barbatul care a amenintat-o pe farmacista din Timisoara, pentru a obtine un medicament cu efecte halucinogene, a fost arestat pentru 30 de zile, a anuntat Politia Timis.

VIDEO China: Povestea cainelui care si-a asteptat stapanul 3 luni pe holul unui spital din Wuhan

Cainele in varsta de sapte ani - cu numele Xiao Bao micuta comoara) - a ajuns la Spitalul Wuhan Taikang din provincia Hubei din China Centrala, impreuna cu proprietarul sau in varsta chiar in plin virf de pandemie in februarie, potrivit Mediafax. Din pacate, pensionarul a cedat la virus dupa doar cinci zile, dar Xiao Bao a refuzat sa plece conform curatatorului spitalului Zhu Youzhen, 65 de ani. Proprietarul cainelui a fost unul dintre 3. 869 ucisi de boala mortala din oras.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )