Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Fostul ministru Cristian David, botezat intr-o ceremonie la Biserica Internationala Harul dupa ce a iesit din arest

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Fostul ministru Cristian David, botezat intr-o ceremonie la Biserica Internationala Harul dupa ce a iesit din arest

Un videoclip postat pe contul de Youtube al Bisericii Internationale a Harului la 19 aprilie 2015 arata imagini de la ceremonia prin care fostul ministru de Interne Cristian David este botezat intr-o noua credinta. David, fost ministru de Interne in guvernul Tariceanu, este acuzat de DNA ca ar fi luat mita jumatate de milion de euro si a fost eliberat din arest saptamana trecuta. continuă pe Hotnews

Fostul ministru Cristian David, pus sub control judiciar

Fostul ministru al Internelor Cristian David, acuzat ca a luat mita 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, azi, instanta suprema.

VIDEO Bisnitarul Cristian Troaca, ajuns ministrul Cristian David, s-a botezat dupa ce a iesit din arest

Cristian David, fostul ministru de Interne, s-a botezat la Biserica Internationala Harul din Bucuresti, in prezenta fratilor Peter si Marinel.

VIDEO. Cristian David, fostul ministru de Interne, l-a descoperit pe Dumnezeu dupa ce a stat la Beciul Domnesc

Cristian David, fostul ministru de Interne, care in prezent este cercetat de dna pentru fapte de coruptie pentru ca ar fi primit o spaga de o jumatate de milion de euro primita chiar in biroul sau de la Ministerul de Interne, pentru aprobarea unei retrocedari de teren, se pare ca l-a descoperit pe Dumnezeu, sau asa cum el insuti spune a gasit calea credintei.

Cristian David a descoperit calea credintei: Cercetat pentru o spaga de o jumatate de milion de euro, fostul ministru s-a pocait dupa ce a fost eliberat din arest (VIDEO)

Cercetat pentru o spaga de o jumatate de milion de euro, pentru aprobarea unei retrocedari de teren, fostul ministru de Interne Cristian David a descoperit calea credintei. Astfel, recent eliberat din arest.

Fostul ministru de Interne, Cristian David, plasat sub control judiciar

Fostul ministru de Interne Cristian David, acuzat ca a luat mita 500. 000 de euro, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, vineri, instanta suprema. Cristian David luase mita pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren.

Inalta Curte respinge prelungirea arestului preventiv in cazul lui Darius Valcov. Fostul ministru va fi plasat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins luni cererea DNA de prelungire a arestului preventiv fata de fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, urmand ca acesta sa fie plasat in arest la domiciliu in perioada 25 aprilie - 24 mai. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata.

Fostul ministru Darius Valcov RAMANE in arest

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ramane in arest preventiv, dupa ce solicitarea sa de inlocuire a arestui preventiv cu o masura mai usoara a fost respinsa. Astazi judecatorii au decis ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )