Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO FOTO O poveste despre viata si moarte. Jandarmul roman invatat sa doarma cu pistolul sub cap

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO O poveste despre viata si moarte. Jandarmul roman invatat sa doarma cu pistolul sub cap

Campania Cei mai frumosi romani este despre viata si despre invingatori. Astazi, va prezentam povestea jandarmului Cosmin Patrascu, cel care s-a numarat printre jandarmii romani ce si-au adus aportul la instruirea fortelor de ordine publica afgane. Valceanul a plecat in Afganistan in noiembrie 2011 si, timp de aproape sapte luni, a dormit cu pistolul sub perna. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO O poveste despre viata si moarte. Jandarmul roman invatat sa doarma cu pistolul sub cap

Campania Cei mai frumosi romani este despre viata si despre invingatori. Astazi, va prezentam povestea jandarmului Cosmin Patrascu, cel care s-a numarat printre jandarmii romani ce si-au adus aportul la instruirea fortelor de ordine publica afgane. Valceanul a plecat in Afganistan in noiembrie 2011 si, timp de aproape sapte luni, a dormit cu pistolul sub perna.

VIDEOSTORY Revizorul la TNB: O comedie neagra despre viata noastra gri

Revizorul este poate cel mai actual spectacol pe care l-am facut vreodata. Cel mai direct, tragic si cinic in acelasi timp. O comedie neagra despre viata noastra gri. Regizorul Felix Alexa si-a propus si a reusit sa aduca pe scena Nationalului un Revizor care sa insemne ceva pentru starea actuala a Romaniei si a societatii romanesti: Am avut dreptate sa nu creez un Revizor al Rusiei tariste - vorbesc de perioada in care a scris Gogol - ci de o Romanie a mea, a voastra, a tuturor, in care ne recunoastem, de care radem, de care ne speriem, de care ni se face groaza uneori si care ne bantuie. Pentru mine Revizorul e ca un strigat de revolta contra a ceea ce se intampla in societatea romaneasca acum, spune regizorul Felix Alexa intr-un interviu acordat Hotnews. ro.

VIDEO FOTO Un taximetrist a fost spulberat intr-un accident rutier, la Sibiu

Un taximetrist si-a pierdut viata intr-un accident rutier petrecut marti seara pe drumul ce leaga municipiul Sibiu de orasul Cisnadie.

Guvernul Ponta, pericol legislativ in actiune: azi, despre demolarea Muzeului Taranului Roman

Cand sa mai prididesti cu urmaritul legilor aberante lansate fara dezbatere publica, unele pritocite in toiul noptii de huhurezi si lilieci penali : Codul Penal, Legea Amnistiei, Legea Minelor Cand credeam ca intram si noi in acea liniste difuza si fals-linistitoare a Craciunului cu globulete, cadouase si zurgalai), Mediafax ne anunta ca avem pe ordinea de zi a sedintei de guvern o hotarare de guvern neinitiata de ministerul titular, insa care se refera la doua institutii de cultura, dintre care una se desfiinteaza : e vorba de comasarea Muzeului Taranului Roman cu Muzeul Satului, probabil pe principiul ca amandoua sunt aproape de soseaua Kiseleff, sau, dupa cum am auzit un parerolog in voga, prins in direct complet in afara subiectului taranul o fi avand ceva legatura cu satul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )