Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO. Gabriel Oprea, atac la Ponta: IMAGINEA Romaniei este AFECTATA pentru ca are un PREMIER INCULPAT

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Gabriel Oprea, atac la Ponta: IMAGINEA Romaniei este AFECTATA pentru ca are un PREMIER INCULPAT

Gabriel Oprea, vicepremier in Guvernul lui Victor Ponta si fost premier interimar cat timp Ponta a lipsit din tara pentru operatia la genunchi, a declarat, marti, imaginea Romaniei este afectata pentru ca avem un prim-ministru inculpat. continuă pe România Liberă

VIDEO. Gabriel Oprea, atac la Ponta: IMAGINEA Romaniei este AFECTATA pentru ca are un premier INCULPAT

Gabriel Oprea, vicepremier in Guvernul lui Victor Ponta si fost premier interimar cat timp Ponta a lipsit din tara pentru operatia la genunchi, a declarat, marti, imaginea Romaniei este afectata pentru ca avem un prim-ministru inculpat.

Gabriel Oprea, intrebat daca imaginea Romaniei nu are de suferit pentru ca are un premier inculpat: Ba da; scandaluri de acest sens sunt peste tot in lume, important este sa ne supunem legii

Vicepremierul Gabriel Oprea, liderul UNPR, a admis ca imaginea Romaniei este afectata de faptul ca are un premier inculpat, insa spune ca scandaluri de acest sens sunt peste tot in lume si ca important este ca Victor Ponta s-a prezentat la DNA atunci cand este chemat si s-a supus legii, potrivit Gandul. info.

Gabriel Oprea: il sustin pe Victor Ponta ca premier. Ramanem in coalitie cu Victor Ponta prim ministru al Romaniei (VIDEO)

Gabriel Oprea a declarat inainte de sedinta coalitiei de guvernare ca il sustin pe Victor Ponta total ca prim ministru. Oprea a tinut sa reaminteasca faptul ca UNPR este un partid consecvent si serios. Sunt.

Gabriel Oprea joaca la doua capete

Vicepremierul Gabriel Oprea s-a opus solicitarii lui Victor Ponta de a anula ordonanta privind salariile demnitarilor. Soarta ordonantei ramane neclara, la fel ca si raporturile PSD-UNPR, dupa ce Oprea a recunoscut ca statutul de inculpat al premierului afecteaza imaginea externa a Romaniei.

Gabriel Oprea: Nu sunt bun pentru prim-ministru, sunt bun pentru securitatea nationala. il sustinem pe Victor Ponta, un om consecvent, un tanar destept

Vicepremierul Gabriel Oprea, intrebat daca este posibil ca Tariceanu sa ii ia locul lui Ponta, acesta a raspuns ca Tariceanu a fost un premier bun, dar ca UNPR il sustine pe Victor Ponta. Victor Ponta.

Vicepremierul Gabriel Oprea, despre situatia lui Victor Ponta: Scandaluri de acest sens sunt peste tot in lume. Important este sa ne supunem legii, iar premierul face asta

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, marti, raspunzand unei intrebari cu privire la situatia premierului Victor Ponta, ca peste tot in lume exista astfel de scandaluri. Totodata, liderul UNPR afirma ca.

Gabriel Oprea, sprijin total pentru premierul Victor Ponta

Gabriel Oprea isi reafirma sustinerea pentru Victor Ponta in functia de premier. Mai mult, dupa perioada de interimat la Palatul Victoria, liderul UNPR a sustinut ca nu este un bun prim-ministru, deoa.

Vasile Blaga vrea o intalnire cu Gabriel Oprea: N-am mai vorbit si imi pare rau, chiar o sa vorbesc. Sa vedem daca Ponta mai doreste sustinerea domnului Oprea

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, marti, ca nu a mai vorbit de mult cu seful UNPR Gabriel Oprea, dar ca va avea curand o discutie cu acesta pe teme politice, scrie stiripesurse. ro. N-am mai vorbit si.

UPDATE Gabriel Oprea: Mergem in continuare in coalitie. Despre o posibila demisie a Ponta din functia de premier: Sub nicio forma!/ Tariceanu: Coalitia nu are o problema. Il sustinem pe Victor Ponta

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, la plecarea de la sedinta coalitiei de guvernare, ca premierul Victor Ponta nu si-a exprimat sub nicio forma intentia de a demisiona din fruntea Guvernului, iar alianta va functiona in continuare, transmite Agerpres. Si liderul ALDE, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca nu sunt probleme in coalitie si ca guvernul condus de Victor Ponta are sustinerea in continuare.

Gabriel Oprea: UNPR ramane in coalitie

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat ca UNPR va ramane in coalitie cu PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )