Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Goana dupa cadourile de Mos Nicolae se opreste in fata comerciantilor de nuiele impodobite

Adevărul Adevărul,
VIDEO Goana dupa cadourile de Mos Nicolae se opreste in fata comerciantilor de nuiele impodobite

Cele mai simple daruri de Mos Nicolae sunt nuielele impodobite cu beteala. Strazile din centrul municipiului Deva au fost invadate de comercianti care se ocupa de vanzarea lor. continuă pe Adevărul

VIDEO A inceput goana dupa cadourile de Mos Nicolae

Omerciantii sibieni spun ca vanzarile sunt destul de slabe deocamdata, iar parintii si bunicii spun ca mosul va aseza anul acesta in ghetutele celor mici si hainute, dar si jucarii.

VIDEO Goana dupa cadouri de Mos Nicolae: Ciocolata si nuielusele au fost cele mai vandute produse

Aradenii au inceput inca din dimineata zilei de 5 decembrie sa colinde magazinele si tarabele care au cadouri specifice sarbatorii de Mos Nicolae.

VIDEO Vasluienii au inceput goana dupa cumparaturile de Mos Nicolae

A inceput goana dupa cumparaturile pentru Mos Nicolae, care a deschis larg portofelele vasluienilor. Cele mai cautate produse pe care cei mici le vor gasi in ghetute maine dimineata au fost, fara indoiala, dulciurile.

VIDEO A inceput goana dupa cadouri. Mos Nicolae aduce vanzari mai mari comerciantilor din Brasov

Desi este doar inceputul lunii decembrie, goana dupa cadouri a inceput. Brasovenii spun ca de Mos Nicolae fac cumparaturi mai putine pentru ca Mos Craciun sa fie mai bogat.

Goana dupa cadouri de Mos Nicolae. Cum alearga romanii pe ultima suta de metri dupa dulciuri si nuiele

In era consumerismului, sarbatorile nu mai sunt de mult doar momente calde in care stam cu oamenii apropiati si ascultam colinde. Daca pe vremuri Mos Nicolae insemna mai mult o sarbatoare simbolica, astazi supermarketurile se aglomereaza, la inceput de decembrie, pana la refuz. adevarul. ro va propune o scurta plimbare alaturi de parintii plecati in goana dupa cadouri, prin magazinele din toata tara.

FOTO Marfa multa, clienti deloc. Vanzari slabe la cadourile de Mos Nicolae

Oferta bogata de cadouri pentru sarbatori, dar clienti, ioc! La magazinele din Calarasi, vanzarile nu i-au multumit pe comercianti. Daca in alti ani, oamenii se ingramadeau sa cumpere daruri, in aceste zile vanzarile abia au fost pe linia de plutire.

VIDEO Goana dupa cadouri: slatinenii au luat cu asalt magazinele de Sf. Nicolae

Pe ultima suta de metri, slatinenii s-au imghesuit, joi 5 decembrie, in magazine pentru a cumpara cadouri de Sf. Nicolae. Cele mai cautate obiecte au fost jucariile, stiut fiind ca Sf. Nicolae aduce in primul rand astfel de produse celor mici care au fost cuminti in cursul acestui an. in functie de bugetul avut la dispozitie, slatinenii au incercat sa gaseasca cel mai potrivit cadou.

VIDEO Ultimele cumparaturi de Mos Nicolae. Forfota la magazine pentru cautarea cadoului potrivit

Rafturile cu dulciuri din magazine au avut cea mai mare cautare in ajun de Mos Nicolae. Sfantul care este prarnuit la 6 decembrie aduce bucuria unor cadouri nu doar pentru sarbatoriti, ci pentru toti copii. Conditia este ca acestia sa fie cuminti. Altfel, Mosul le va lasa in ghetute o nuielusa.

VIDEO Mos Nicolae, cautat prin centrele comerciale din Focsani

In preziua venirii lui Mos Nicolae, vrancenii au intrat in febra cumparaturilor si au luat la pas magazinele pentru a gasi cele mai potrivite cadouri pentru persoanele dragi.

FOTO VIDEO Febra cumparaturilor de sarbatori a inceput la Timisoara odata cu Mos Nicolae

Chiar daca este o zi de lucru, timisorenii au inceput deja sa ia cu asalt marile centre comerciale, dar nu numai, pentru a le cumpara celor dragi cadouri de sarbatori. Joi, bineinteles, la mare cautare au fost betele decorate de Mos Nicolae.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )