Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO A inceput goana dupa cadouri. Mos Nicolae aduce vanzari mai mari comerciantilor din Brasov

Adevărul Adevărul,
VIDEO A inceput goana dupa cadouri. Mos Nicolae aduce vanzari mai mari comerciantilor din Brasov

Desi este doar inceputul lunii decembrie, goana dupa cadouri a inceput. Brasovenii spun ca de Mos Nicolae fac cumparaturi mai putine pentru ca Mos Craciun sa fie mai bogat. continuă pe Adevărul

Goana dupa cadouri de Mos Nicolae. Cum alearga romanii pe ultima suta de metri dupa dulciuri si nuiele

In era consumerismului, sarbatorile nu mai sunt de mult doar momente calde in care stam cu oamenii apropiati si ascultam colinde. Daca pe vremuri Mos Nicolae insemna mai mult o sarbatoare simbolica, astazi supermarketurile se aglomereaza, la inceput de decembrie, pana la refuz. adevarul. ro va propune o scurta plimbare alaturi de parintii plecati in goana dupa cadouri, prin magazinele din toata tara.

VIDEO Goana dupa cadouri de Mos Nicolae: Ciocolata si nuielusele au fost cele mai vandute produse

Aradenii au inceput inca din dimineata zilei de 5 decembrie sa colinde magazinele si tarabele care au cadouri specifice sarbatorii de Mos Nicolae.

VIDEO Vasluienii au inceput goana dupa cumparaturile de Mos Nicolae

A inceput goana dupa cumparaturile pentru Mos Nicolae, care a deschis larg portofelele vasluienilor. Cele mai cautate produse pe care cei mici le vor gasi in ghetute maine dimineata au fost, fara indoiala, dulciurile.

VIDEO A inceput goana dupa cadourile de Mos Nicolae

Omerciantii sibieni spun ca vanzarile sunt destul de slabe deocamdata, iar parintii si bunicii spun ca mosul va aseza anul acesta in ghetutele celor mici si hainute, dar si jucarii.

Duckadam va imparti cadouri de Mos Nicolae in Dambovita

Urban Titu, o echipa din Liga a III a, vrea sa impresioneze la capitolul imagine si va aduce un Mos Nicolae special pentru copii de la centrul de juniori. Pustii vor primi cadouri de la fosta glorie a Stelei, Helmut Duckadam.

VIDEO Goana dupa cadourile de Mos Nicolae se opreste in fata comerciantilor de nuiele impodobite

Cele mai simple daruri de Mos Nicolae sunt nuielele impodobite cu beteala. Strazile din centrul municipiului Deva au fost invadate de comercianti care se ocupa de vanzarea lor.

Locurile in care iesenii cauta cadouri pentru Mos Nicolae

Mall-urile din oras sau magazinele cu cadouri au fost luate cu asalt astazi de iesenii care cumpara cadouri pentru diseara, cand este asteptat Mos Nicolae.

Mos Nicolae aduce o editie speciala O data-n viata

Editia din 5 decembrie a show-ului O data in viata este una cu adevarat speciala pentru copiii Sandei Ladosi, Adrianei Bahmuteanu si cei ai lui Ionut Iftimoaie. Ei sunt invitatii Iulianei Tudor joi seara, de la ora 21:00, la TVR 1.

Orasenii cheltuiesc 290 de lei pentru cadouri de Mos Nicolae

In jur de 81,8% dintre bucurestenii si orasenii din orasele de peste 100. 000 de locuitori ofera cadouri de Mos Nicolae, acestia cheltuind in medie aproape 290 de lei, potrivit unui studiu realizat de Mednet Marketing Research Center.

FOTO Singurul patinoar din Bistrita-Nasaud si-a deschis portile de Mos Nicolae

Pe langa cadouri, Mos Nicolae a venit joi si cu o surpriza pentru iubitorii sporturilor de iarna. Singurul patinoar din Bistrita-Nasaud si-a deschis portile si in doar jumatate de ora a fost invadat de tineri si copii care au facut exercitii de echilibristica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )