Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Golul marcat de la cea mai mare distanta din istoria fotbalului, inscris de un portar

Adevărul Adevărul,
VIDEO Golul marcat de la cea mai mare distanta din istoria fotbalului, inscris de un portar

Goalkeeperul lui Stoke City, Asmir Begovici, a intrat de astazi in Cartea Recordurilor, pentru golul inscris in secunda a 13-a a partidei cu Southampton, din sezonul trecut. continuă pe Adevărul

Cea mai mare banca din Rusia imprumuta clientilor o pisica pentru fiecare credit ipotecar

Cea mai mare banca din Rusia, Sberbank, ofera clientilor care acceseaza un credit ipotecar mai mare de 100. 000 de dolari posibilitatea de a imprumuta si o pisica, animal despre care traditia rusa spune ca aduce noroc, daca se plimba intr-o casa noua,.

Moldovenii vor prepara cea mai mare mamaliga din lume, de 600 de kilograme

Dupa ce au preparat o invartita cu mere de 50 de metri lungime ce va fi propusa pentru Guiness Book, demnitarii moldoveni si-au pus un alt tel: sa pregateasca cea mai mare mamaliga din lume.

VIDEO A luat cea mai mare medie la Bac-ul de toamna, chiar daca in ultimii ani a invatat in strainatate

Rezultatele de la cea de-a doua sesiune de bacalaureat sunt dezamagitoare pentru 80% dintre absolventii care au sustinut examenul. Sunt insa si exceptii iar printre ele este si cazul Ioanei-Violeta Dragu, o eleva din Buzau, care a obtinut cea mai mare medie pe tara, 9,85. Ioana a luat nota 10 la romana, 9. 75 la istorie si 9. 80 la geografie.

Marea Britanie a facut cea mai mare comanda de vehicule blindate din ultimele trei decenii

Autoritatile britanice au semnat un contract in valoare de 3,5 miliarde de lire sterline 4,4 miliarde de euro) pentru vehicule blindate. Aceasta este cea mai mare comanda de vehicule blindate data de Marea.

Rezultate bacalaureat de toamna 2014: 7,98 - cea mai mare medie din Salaj. Doar 25,98 la suta dintre candidati au promovat

Note foarte mici si procent de promovare pe masura la bacalaureatul de toamna din Salaj. Doar un sfert dintre candidati au fost declarati reusiti, majoritatea cu medii cuprinse intre 6 si 6,99.

Cea mai veche meserie din lume

Vreau sa va intreb, daca v-a trecut vreodata prin cap sa practicati cea mai veche meserie din lume? Eu m-am gandit si chiar am meditat serios asupra problemei. M-am intrebat daca as prefera sa mor de foame, sau sa ma prostituez.

Veste buna pentru Romania venita din China. Autostrada Pitesti-Craiova, construita de cea mai mare companie din China

China Communications Construction Ltd. , una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China, asteapta invitatia Guvernului Romaniei de a incepe procedura de dialog competitiv pentru constructia .

Animax, investitie de 500.000 euro in cel mai mare petshop din retea

Reteaua de petshop-uri Animax a investit 500. 000 de euro intr-un nou magazin, cel mai mare din portofoliu. Compania ajunge astfel la 43 de unitati si are in plan alte 5 magazine noi pana la sfarsitul anului.

Utile: Cea mai consumata bautura din lume previne cancerul si trateaza reumatismul; Zece sfaturi pentru reglarea programului de somn al elevilor; Efecte nebanuite. Ce se intampla daca mananci un pumn de fistic pe zi

Scapa de burta! Uite cinci alimente care te ajuta. Un abdomen plat nu este doar un succes din punct de vedere estetic, ci si semnul unei sanatati infloritoare. 11 lucruri mai putin cunoscute despre contraceptive. Pilulele contraceptive sau dispozitivele intrauterine sunt declarate cele mai sigure si eficiente metode.

VIDEO Alex Velea are hitul verii 2014.Din vina ta, cea mai difuzata piesa din Romania

Piesa Din vina ta, interpretata de cantaretul pop, este cea mai difuzata melodie la posturile radio si TV in perioada iunie august 2014.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )