Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Hachiko de Romania, cainele care de cinci ani isi jeleste stapanul mort, i-a impresionat si pe straini

Adevărul Adevărul,
VIDEO Hachiko de Romania, cainele care de cinci ani isi jeleste stapanul mort, i-a impresionat si pe straini

Nu numai opinia publica din Romania, ci si strainii au fost impresionati de povestea lui Hachiko, cainele din comuna doljeana Malu Mare care plange si acum dupa stapanul sau, la cinci ani de la moartea sa. continuă pe Adevărul

Hachito, cainele care de cinci ani isi jeleste stapanul mort, i-a impresionat si pe straini

Nu numai opinia publica din Romania, ci si strainii au fost impresionati de povestea lui Hachito, cainele din comuna doljeana Malu Mare care plange si acum dupa stapanul sau, la cinci ani de la moartea sa.

Sarbatorile pascale, cele mai sigure din ultimii cinci ani

Sarbatorile pascale de anul acesta au fost cele mai sigure din ultimii cinci ani, a spus purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog, luni, intr-o declaratie de presa, potrivit unui comunicat venit pe adresa redactiei.

La cinci ani de la moartea lui Ben Laden, directorul CIA face un anunt bomba

La cinci ani de la moartea lui Osama Ben Laden intr-un raid american, directorul CIA John Brennan a declarat, duminica, ca se doreste eliminarea sefului gruparii Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Bagdadi.

MAI: Sarbatorile pascale cele mai sigure din ultimii cinci ani

Sarbatorile pascale de anul acesta au fost cele mai sigure din ultimii cinci ani, a spus purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog.

Cainele care are masina de serviciu. Se intampla in Romania

Inspectoratul de Politie Neamt a fost dotat cu o masina speciala pentru Odek, cainele superantrenat folosit in raziile pentru detectarea tutunului, potrivit Adevarul. ro. Este vorba despre un.

VIDEO Soferii din Bucuresti care au ajuns cu masinile pe plaja si-au aflat amenda. Amandoi au primit suma maxima

Cei doi soferi care sambata au ajuns cu masinile de teren pe plaja de la malul marii au fost identificati de politisti si amendati cu cate 20 de mii de lei, fiecare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )