Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO: IBM a creat un supercomputer mai inteligent decat intreaga omenire

România Liberă România Liberă,
VIDEO: IBM a creat un supercomputer mai inteligent decat intreaga omenire

IBM Watson este cel mai inteligent supercomputer construit pana acum. Nu intamplator numai anul trecut a inghitit un miliard de dolari. Ce stie sa131; faca? TOT! Practic, este o forma de viata artificiala, un urias creier digital care poate calcula in cateva secunde prin sute de gibabiti de date. Ultima oara131; calculatorul putea procesa 500 GB informatii, echivalentul unui milion de carti pe secunda131;, potrivit 03. ibm. com. IMB Watson poate sa raspunda natural la orice intrebare, poate discuta fluent despre orice problema131;. continuă pe România Liberă

Situatia din Ucraina, mai buna decat inainte de Minsk

Situatia din Ucraina nu este ideala, insa este mai buna decat inainte de incheierea acordurilor de incetare a focului de la Minsk, au transmis, ieri, sefii diplomatiilor din tarile nordice si baltice, precum si din statele membre ale Grupului de la Visegrad Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria), scrie AFP, potrivit Agerpres.

Ellie White: A doua sarcina este mult mai dificila decat prima!

Insarcinata pentru a doua oara, Ellie White spune ca se confrunta cu greturi si stari de oboseala care ii dau peste cap tot programul zilnic, lucruri pe care nu le-a experimentat in timpul primei sarcini.

INS: Deficitul comercial s-a situat la 176 de milioane de euro in luna ianuarie. Exporturile cresc mai rapid decat importurile. Ce vindem cel mai bine

Exporturile au crescut in ianuarie cu 6,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 4,18 miliarde euro, iar importurile au avansat cu 4,1%, la 4,36 miliarde euro, astfel ca deficitul comercial s-a plasat la 176,4 milioane euro, mai mic cu 76 milioane euro decat cel din ianuarie 2014, potrivit datelor furnizate de catre Institutul National de Statistica INS).

Noul MacBook Air are un SSD de doua ori mai rapid decat modelul din 2014

Desi in cadrul conferintei de luni nu s-a insistat foarte mult pe acest aspect, sistemele MacBook Air au beneficiat de upgrade-uri importante. Conferinta Apple de la inceputul acestei saptamani va va ramane in minte din pricina Apple Watch si a noului MacBook ultra compact cu Retina Display. Tot atunci insa, printre randuri, au mai fost [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )