Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Imagini cu avionul BN 2A-27 dupa accidentul din muntii Apuseni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini cu avionul BN 2A-27 dupa accidentul din muntii Apuseni

Asociatia Pompierilor Voluntari Abrud, judetul Alba, a postat miercuri pe YouTube imagini video cu avionul care a aterizat fortat luni in muntii Apuseni. In imagini se poate vedea epava avionului pe timp de noapte si resturile din jurul aeronavei. continuă pe Hotnews

Totul despre avionul care a aterizat fortat in Apuseni: Un model Britten-Norman Islander BN 2A-27, fabricat in 1977 la actualul Romaero

Avionul care a aterizat fortat, luni, in judetul Cluj, incident in urma caruia au murit doua persoane printre care si pilotul Adrian Iovan, este o aeronava Britten Norman Islander BN 2A-27. Avionul era unul de mici dimensiuni, bi-motor, cu 7 locuri, singurul de acest tip ce se mai afla in dotarea Scolii Superioare de Aviatie Civila. Modelul a fost produs la noi in tara in 1977 la actualul Romaero, iar ultima evaluare tehnica a fost facuta in 20 decembrie 2013.

Radu Banciu, despre accidentul din Muntii Apuseni: Uite ca ciobanul Ghita nu a putut sa-i salveze

Jurnalistul Radu Banciu a ironizat, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ajutorul dat de tehnologie in cazul gasirii ranitilor din accidentul din.

Medicul Radu Zamfir, dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni: Mi s-a parut ca totul s-a ...

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a declarat marti ca parcursul trecerii muntilor a intervenit ceata, avionul a pierdut un motor. A survenit un val de ceata. Avionul a pierdut inaltime, a pierdut un motor. Ne-am recules la fata locului, care traumatizati, unii erau printi in avion. Ne-am descurcat cum am putut, incercand sa-i ajutam pe toti. Am acordat ajutor cui era de acordat ajutor. Domnul Iovan era prins intre fiarele avionului. M-a rugat sa-l scot .

Fratele studentei moarte in accidentul din Apuseni: Aurelia ar fi supravietuit daca avionul ar fi fost gasit mai devreme

Fratele studentei care a murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni a declarat marti ca sora sa, in opinia lui, ar fi putut fi salvata, daca autoritatile ar fi gasit avionul in timp util, folosind.

Semnele de intrebare ramase dupa catastrofa din Apuseni.

Operatiunile de salvare a ranitilor din Muntii Apuseni au fost marcate de balbe enorme din partea autoritatilor romane, care au ajuns abia dupa sapte ore la locul accidentului. Victor Zota, vicepresedintele Agentiei Nationale de Transplant, institutie pentru care medicii se deplasau de la Bucuresti la Oradea, a criticat dur modul cum au intervenit autoritatile. E inadmisibil ca i-au descoperit atat de tarziu. Radu Zamfir mi-a spus ca Iovan a fost constient. E inimaginabil ca in Romania anului .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )