Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Imagini jenante si bizare cu Serena Williams la Wimbledon. S-a cerut afara beata?

Online Sport Online Sport,
VIDEO Imagini jenante si bizare cu Serena Williams la Wimbledon. S-a cerut afara beata?

Serena Williams a abandonat marti la dublu, la Wimbledon, dupa ceea ce a fost aparent o sperietura zdravana legata de probleme de sanatate. Ea a vorbit cu doctorii pe teren si le-a spus ca nu vede bine, iar acestia au sfatuit-o sa se retraga. Imaginile sunt jenante si unele dintre cele mai bizare vazute vreodata in sport. Serena loveste pe langa, nu este in stare sa prinda mingile aruncate de pe margine sau nu poate pur si simplu sa serveasca pentru ca trimite ca un incepator un fileu sau afara. Explicatia oficiala pentru ceea ce puteti vedea mai jos este o gripa. Pe retelele sociale se spune ca era beata si, dupa cum rade Venus in imagini, se pare ca asa a fost. continuă pe Online Sport

Serena Williams, eliminata in turul 3 la Wimbledon. Un nou culoar favorabil pentru Simona Halep

Inca o veste buna pentru Simona Halep, dupa cea a calificarii in optimile de finala la turneul de la Wimbledon. Serena Williams si Na Li, principalele doua favorite la castigarea turneului de la Wimbledon au fost eliminat in turul 3, ceea ce inseamna ca se repeta figura de la Roland Garros si Simona Halep devine principala favorita la castigarea turneului dupa clasamentul WTA. Williams a fost eliminata de Cornet, iar fFinalul meciului a surprins-o pe jucatoarea din Franta sarutand iarba de la Wimbledon.

Serena Williams, dupa eliminarea de la Wimbledon: Toata lumea face meciul vietii impotriva mea

Serena Williams a parasit prematur turneul de Grand Slam de la Wimbledon, sportiva din SUA fiind eliminata in turul trei de Alize Cornet 1-6, 6-3, 6-4). Toata lumea face meciul vietii impotriva mea, a declarat Serena la putin timp dupa ce a fost invinsa.

Serena Williams, eliminata de la Wimbledon. Declaratia Simonei Halep, dupa ce-a devenit principala favorita

Dupa eliminarea chinezoaicei Na Li, sambata, la Wimbledon, s-a mai inregistrat un rezultat surpriza. Bomba a detonat-o frantuzoaica Alize Corner, care a eliminat-o chiar pe Serena Williams, locul 1 mondial si cap de serie numarul 1.

Wimbledon: Serena Williams, eliminata; Maria Sharapova, calificata in optimi

Jucatoarea americana Serena Williams, lidera ierarhiei WTA, a fost eliminata, sambata, de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, fiind invinsa in turul al treilea de sportiva franceza Alize Cornet 24 WTA), in trei seturi - 6-1, 3-6, 4-6.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )