Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Inalta Curte: Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv. Ioan Adam, in arest la domiciliu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Inalta Curte: Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv. Ioan Adam, in arest la domiciliu

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv, in timp ce fostul deputat Ioan Adam va sta in arest la domiciliu, au decis judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Hotnews

UPDATE: Dosarul retrocedarilor: Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv. Ioan Adam, in arest la domiciliu

ICCJ decide luni daca Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv.

Viorel Hrebenciuc ramane in arest. Magistratii au dat verdictul

UPDATE: Viorel Hrebenciuc ramane in arest, dupa ce magistratii au dat verdictul in cazul sau. ----------------------Viorel Hrebenciuc afla astazi daca ramane in arest preventiv. Magistratii.

iCCJ: Viorel Hrebenciuc ramane in arest. Ioan Adam va fi plasat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni ca Viorel Hrebenciuc, trimis in judecata in dosarul retrocedarilor, va ramane in continuare in arest, in timp ce Ioan Adam va fi plasat in arest la.

Dosarul retrocedarilor: Viorel Hrebenciuc afla luni daca ramane in arest preventiv

ICCJ decide luni daca Viorel Hrebenciuc ramane in arest preventiv.

Hrebenciuc ramane dupa gratii; Adam, cercetat la domiciliu

Fostul deputat PSD Viorel Hrebencuic ramane in arest preventiv in dosarul retrocedarilor, dar Ioan Adam a fost transferat in arest la domiciliu, a hotarat astazi inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

Viorel Hrebenciuc si Paltin Sturdza raman in arest preventiv, Ioan Adam va sta in arest la domiciliu

Viorel Hrebenciuc si Paltin Sturdza vor fi judecati in arest preventiv, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri, Ioan Adam va fi eliberat din arest si va sta in arest la domiciliu, iar Tudor Chiuariu ramane sub control judiciar, dar poate parasi tara.

Dosarul Retrocedari ilegale.Viorel Hrebenciuc si Paltin Sturdza raman in arest preventiv. Ioan Adam va sta in arest la domiciliu

Magistratii Curtii Supreme au decis, luni, ca Viorel Hrebenciuc si Paltin Sturdza, urmariti penal in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, sa ramana in arest preventiv, in timp ce Ioan Adam va fi eliberat si va fi plasat in arest la domiciliu. Prin aceeasi decizie s-a stabilit ca Tudor Chiuariu sa ramana sub control judiciar, insa acesta poate parasi tara in perioada 26-29 ianuarie.

Inalta Curte incepe vineri dezbaterile in dosarul retrocedarilor de paduri

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru vineri primul termen in dosarul retrocedarilor de paduri, in care vor fi judecati, printre altii, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si Tudor Chiuariu, judecatorii urmand sa verifice, in cadrul Camerei Preliminare, masurile preventive dispuse fata de unii dintre inculpati.

Rivalitatea spagilor. Viorel Hrebenciuc a intrat in afacerea padurilor retrocedate ilegal din invidie ca Tudor Chiuariu ciuguleste milioane de euro

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc, unul dintre cei mai influenti lideri PSD, a intrat in afacerea zecilor de mii de hectare de padure retrocedate ilegal dupa ca a aflat ca senatorul Tudor Chiuariu PNL), adversar politic, urmeaza sa intre in hora zecilor de milioane de euro. Cel putin asa reiese din rechizitoriul prin care inculpatii in dosarul Retrocedarilor ilegale de paduri au fost trimisi in judecata.

Ion Cristoiu: Tinta denunturilor lui Gabriel Sandu sunt unii lideri PDL. Cati dintre cei aflati in arest preventiv, inclusiv Alina Bica, vor avea taria sa nu toarne si ei?

Dupa decizia instantei de a inlocui masura de arest preventiv cu cea de arest la domiciliu in cazul lui Gabriel Sandu si al lui Nicolae Dumitru, Ion Cristoiu, intr-un articol pe blogul personal, sustine ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2762 seconds )