Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Inaugurarea celor doua piscine ale Clubului Nautic din Slatina a fost amanata pentru sambata

Adevărul Adevărul,
VIDEO Inaugurarea celor doua piscine ale Clubului Nautic din Slatina a fost amanata pentru sambata

Decizie de ultim moment a diriguitorilor Primariei municipiului Slatina, care au mutat pentru sambata 28 iunie, momentul mult-asteptat al inaugurarii celor doua piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la marginea orasului. Initial, evenimentul fusese anuntat pentru vineri 27 iunie. Ora inaugurarii a ramas, din fericire, neschimbata: 13. continuă pe Adevărul

Inaugurarea celor doua piscine ale Clubului Nautic din Slatina a fost amanata pentru sambata

Decizie de ultim moment a diriguitorilor Primariei municipiului Slatina, care au mutat pentru sambata 28 iunie, momentul mult-asteptat al inaugurarii celor doua piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la marginea orasului. Initial, evenimentul fusese anuntat pentru vineri 27 iunie. Ora inaugurarii a ramas, din fericire, neschimbata: dupa 13.

FOTO VIDEO A.M.R. 4 zile pana la inaugurarea piscinelor Clubului Nautic de la Slatina

Deschiderea accesului catre public la cele doua piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la Slatina a fost fixata pentru vineri 27 iunie. Data a fost anuntata luni 23 iunie, de catre edilul Minel Prina, chiar de pe nisipul Plajei de pe raul Olt unde sunt amenajate piscinele mentionate. Inaugurarea acestora nu va fi singurul eveniment al zilei de vineri, ci va fi insotita de mai multe concursuri dotate cu premii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )