Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Incendiu puternic la acoperisul unui bloc din Curtea de Arges.

Adevărul Adevărul,
VIDEO Incendiu puternic la acoperisul unui bloc din Curtea de Arges.

Locatarii unui bloc din Curtea de Arges au fost evacuati dupa ce fumul innDouaecacios al unui incendiu de la acoperisul blocului in care locuiesc le-a invadat apartamentele. Trei persoane au necesitat ingrijiri medicale dupa ce au fost intoxicate. continuă pe Adevărul

Furtuna VIOLENTA in Buzau: Acoperisul unui bloc a cazut pe cinci masini.

Cinci masini au fost avariate si geamurile mai multor apartamente au fost sparte dupa ce acoperisul unui bloc din orasul Buzau a fost luat de vantul puternic, pagubele in urma unei furtuni de cateva zeci de minute fiind semnificative, relateaza Mediafax. Furtuna extrem de violenta a debutat brusc, in jurul orei 15. 00, dupa ce intreaga zi a fost extrem de calduroasa si insorita. Cantitatea de precipitatii inregistrata in doar cateva zeci de minute a fost a fost foarte mare, ploaia fiind .

Buzau: Masini avariate si geamuri sparte, dupa ce acoperisul unui bloc a fost smuls de o furtuna

Patru masini au fost avariate si geamurile mai multor apartamente au fost sparte dupa ce acoperisul unui bloc a fost smuls de o furtuna puternica care s-a abatut in aceasta seara, in Buzau. La cateva.

Bistrita: Incendiu puternic la o cabana din Pasul Tihuta

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la o cabana din Pasul Tihuta, in apropiere de DN 17, mai multe echipaje de pompieri intervenind timp de peste doua ore pentru stingerea flacarilor, care au cuprins acoperisul si mansarda imobilului, transmite Mediafax.

Incendiu puternic in zona Parcului Cismigiu din Capitala: O persoana si-a pierdut viata

Un incendiu puternic a izbucnit inCapitala, joi seara, in zona ParculuiCismigiu, relateazaB1 TV. Un apartament a luat foc, iar in incendiu o persoana si-a pierdut viata. Echipele de pompieri.

Incendiu puternic in apropierea unui sit arheologic din Creta

Un incendiu de padure s-a declansat sambata dupa-amiaza in apropiere de situl arheologic Phaistos din insula Creta. Incendiul este la cativa kilometri de sit si nu il ameninta, a declarat purtatorul de.

Incendiu puternic in Capitala: Trei apartamente au luat foc. S-a inregistrat o victima

Un incendiu puternic a izbucnit inCapitala, joi seara, in zona ParculuiCismigiu, relateazaB1 TV. Trei apartamente sunt mistuite de flacari. Potrivit unor surse, in urma incidentului, o persoana.

Bistrita: Incediu puternic la o cabana din Pasul Tihuta

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la o cabana din Pasul Tihuta, in apropiere de DN 17. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit timp de peste doua ore pentru stingerea flacarilor, care.

Directoarea unui muzeu din Kiev, concediata pentru ca a distrus o fresca pe care o considera imorala

Directoarea muzeului de arta Mistetki Arsenal din Kiev a acoperit cu vopsea neagra o parte dintr-o fresca de 55 de metri patrati pe care o considera imorala. Ea a facut acest gest cu o zi inainte de vizita.

Directoarea unui muzeu din Kiev a distrus o fresca, pentru ca o considera imorala

Directoarea muzeului de arta Mistetki Arsenal din Kiev a folosit vopsea neagra pentru a acoperi o parte dintr-o fresca de 55 de metri patrati pe care o considera imorala, cu o zi inainte de vizita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )