Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Informare meteo: grindina, ploi torentiale si vijelii in toata tara, joi si vineri

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Informare meteo: grindina, ploi torentiale si vijelii in toata tara, joi si vineri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o informare meteo de grindina, ploi torentiale si vijelii in toata tara, valabila in intervalul joi, 30 mai, ora 10 - vineri, 31 mai, ora 18. continuă pe Hotnews

Informare meteo: grindina, ploi torentiale si vijelii in toata tara, joi si vineri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o informare meteo de grindina, ploi torentiale si vijelii in toata tara, valabila in intervalul joi, 30 mai, ora 10 - vineri, 31 mai, ora 18.

ANM a emis o informare meteo de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru toata tara

ANM a emis miercuri o informare meteorologica de ploi torentiale, grindina si vijelii, care intra in vigoare joi la ora 10 si expira vineri, la ora 1:00. Meteorologii transmit ca in intervalul mentionat.

Informare meteo de ploi torentiale, grindina si vijelii, de joi dimineata, in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o informare meteorologica vizand ploi cu caracter torential, grindina si vijelii, valabila in intreaga tara in intervalul 30 mai, ora 10.

Avertizare de ploi torentiale, vijelii si grindina, valabila de joi pana vineri seara

Meteorologii au emis, miercuri seara, o avertizare de ploi torentiale, vijelii si grindina, valabila de joi, ora 10. 00, pana vineri, ora 18. Astfel, in intervalul mentionat, gradul de instabilitate.

Avertizare de PLOI, VIJELII si GRINDINA pentru joi si vineri.

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare de grindina, ploi torentiale si vijelii pentru zilele de joi si vineri. Mai exact, avertizarea meteo intra in vigoare miercuri, la ora 10:00, si expira vineri, la ora 18:00, se arata intr-un comunicat al ANM. Citeste si COD GALBEN de ploi torentiale, grindina si vijelie. Vezi ZONELE AFECTATE In acest interval, gradul de instabilitate atmosferica va creste progresiv in toata tara, incepand din sud-vest, si se va .

Averse, grindina si intensificari de vant asteptate in Maramures

Institutia Prefectului a primit de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Nord o informare meteorologica de ploi torentiale, grindina si vijelii, valabila pentru perioada 30 mai, ora 12. 00 - 31 mai, ora 06. in adresa se mentioneaza ca gradul de instabilitate atmosferica va creste progresiv si se vor manifesta frecvente descarcari electrice, ploi cu caracter torential, caderi de grindina si vijelii.

Avertizare de la meteorologi. Se intorc ploile torentiale si vijeliile

Vremea rea se instaleaza din nou cu arme si bagaje in Baragan. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o informare meteorologica de grindina, ploi torentiale si vijelii.

COD GALBEN de ploi torentiale, grindina si vijelie. Vezi ZONELE AFECTATE.

Capitala si judetul Ilfov se afla duminica, intre orele 16. 30 si 18. 00, sub cod galben de furtuna, potrivit unei atentionari nowcasting care a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), anunta Mediafax. Meterologii avertizeaza ca vor fi intensificari ale vantului ce vor lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si ploi cu caracter de aversa care pot atinge 10 litri pe metru patrat. ------ ANM a emis o avertizare de fenomene .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )