Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Inundatii in Tbilisi: Cel putin 8 persoane au murit, mai multe animale au evadat de la gradina zoologica

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Inundatii in Tbilisi: Cel putin 8 persoane au murit, mai multe animale au evadat de la gradina zoologica

Cel putin 8 persoane au decedat si numerosi oameni sunt dati disparuti in Tbilisi, capitala Georgiei, in urma unor inundatii generate de ploi abundente. Tigri, lei, un hipopotam si alte animale au evadat de la gradina zoologica din capitala georgiana, in urma inundatiilor care au distrus custile, determinand autoritatile sa avertizeze locuitorii sa ramana in casele lor, duminica, relateaza AP. continuă pe Hotnews

Inundatii in capitala Georgiei: Cel putin opt persoane au murit. Mai multi tigri, lei si ursi au evadat de la gradina zoologica

Cel putin opt persoane au muriot, iar mai multe sunt date disparute dupa inundatiile care au afectat in noaptea de sambata spre duminica capitala Georgiei, Tbilisi, informeaza AFP, citand autoritatile.

Bilantul INUNDATIILOR din Georgia: Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 24 sunt disparute

Cel putin 12 persoane au murit si alte 24 sunt date disparute in urma inundatiilor din capitala georgiana Tbilisi.

India: Cel putin sase morti si aproximativ 100 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna, in statul Punjab

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost ranite, sambata, din cauza unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna in apropiere de Doraha, in statul Punjab din nordul Indiei,.

Cel putin sase morti si aproximativ 100 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac, in nordul Indiei

Cel putin sase persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost ranite, sambata, in urma unei scurgeri de amoniac dintr-un camion-cisterna in apropiere de Doraha, in statul Punjab nordul Indiei), a anuntat.

Alunecarile masive de teren din Nepal au provocat moartea a cel putin 36 de persoane

Cel putin 36 de persoane si-au pierdut viata si alte 80 au fost ranite grav in urma unei alunceari de teren provocata de ploile torentiale din districtul nepalez Taplejung, transmite agentia de stiri.

Nepal: Cel putin 21 de morti si zeci de persoane disparute, in urma unei alunecari de teren

O alunecare de teren declansata de ploile abundente, in sase sate situate intr-o zona muntoasa din Nepal, a produs 21 de victime, iar alte zeci de persoane au fost date disparute, informeaza ABC News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )