Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO. Iohannis dezvaluie cand se pot redeschide teatrele, cinematografele si restaurantele

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Iohannis dezvaluie cand se pot redeschide teatrele, cinematografele si restaurantele

Intr-o conferinta de presa sustinuta miercuri, presedintele Klaus Iohannis a spus ca teatrele, cinem. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Teatrele, cinematografele si restaurantele se vor putea redeschide de la 1 septembrie, in anumite conditii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca restaurantele si teatrele se vor redeschide de la data de 1 septembrie 2020, dupa aproape sase.

Klaus Iohannis: Teatrele, cinematografele si restaurantele se vor putea redeschide de la 1 septembrie, in anumite conditii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca restaurantele si teatrele se vor redeschide de la data de 1 septembrie 2020, dupa aproape sase lu.

KLAUS IOHANNIS: Teatrele, cinematografele, restaurantele se vor putea deschide probabil din 1 septembrie

Teatrele si cinematografele, dar si restaurantele vor putea fi deschise, probabil, din 1 septembrie, cu respectarea conditiilor de siguranta sanitara, in contextul pandemiei de COVID-19, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa. Sunt doua domenii in care consider ca este cazul sa se reia activitatea atat cat se poate si acolo unde se poate in conditii de siguranta, a afirmat el.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )