Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO. Istanbul. Peste 120 de curse aeriene, anulate. Vezi ce zbor catre Romania este afectat

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Istanbul. Peste 120 de curse aeriene, anulate. Vezi ce zbor catre Romania este afectat

Peste 120 de zboruri interne si internationale anulate la Istanbul de compania Turkish Airlines din cauza ninsorilor abundente si rafalelor puternice de vant din ultimele zile. Stratul de zapada care acopera Istanbulul a ajuns la 25 de centimentri. continuă pe România Liberă

Turkish Airlines anuleaza peste 120 de zboruri pe aeroporturile din Istanbul

Compania Turkish Airlines a anulat peste 120 de zboruri interne si internationale, cu plecare sau sosire pe aeroporturile Ataturk si Sabiha Gokcen din Istanbul, marti si miercuri, din cauza ninsorilor si rafalelor puternice de vant.

Turkish Airlines va anula peste 120 de zboruri

MAE informeaza cetatenii romani care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Turciei ca, in urma ninsorilor abundente si a rafalelor de vant preconizate pentru 17 si 18 februarie, compania Turkish Airlines va anula peste 120 de zboruri interne si internationale cu plecare sau sosire in Istanbul, conform Mediafax.

Turkish Airlines a anulat peste 120 de zboruri din cauza ninsorilor

Compania Turkish Airlines a anulat peste 120 de zboruri interne si internationale, cu plecare sau sosire pe aeroporturile Ataturk si Sabiha Gokcen din Istanbul, din cauza ninsorilor si a vantului puternic. Lista cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2643 seconds )