Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Julio Iglesias, catre Klaus Iohannis: Dumneavoastra o sa fiti presedintele tarii!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Julio Iglesias, catre Klaus Iohannis: Dumneavoastra o sa fiti presedintele tarii!

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale si presedintele PNL, a fost prezent ieri la un interviu gazduit de postul de televiziune Etno TV. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Miting pentru sustinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la Alba Iulia. Ponta ironizat cu personaje Disney

Peste 2. 000 de membri si simpatizanti ACL Alba au participat joi, 13 noiembrie 2014, la un miting de sustinere a candidaturii lui Klaus Iohannis la functia de presedinte al Romaniei. Trei dintre participanti s-au imbracat in personaje Disney: Pinocchio, Mickey Mouse si Minnie Mouse.

VIDEO A doua dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, la B1 TV: Iohannis l-a atacat dur pe Ponta pe temele coruptiei, plagiatului, amnistiei si gratierii, in timp ce Ponta a insistat pe paralela cu Basescu si pe faptul ca primarul Sibiului ar fi nepregat

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit din nou, miercuri seara, la B1 TV, in cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dintre cei doi politicieni calificati in turul doi al alegerilor prezindentiale, moderata de Madalina Puscalau. Klaus Iohannis a parut mult mai in largul lui si l-a pus in cateva randuri in dificultate pe Victor Ponta, in special in momentul in care i-a cerut acestuia ca intre barbatii sa convoace vineri Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei si pentru a ridica imunitatea tuturor parlamentarilor pentru care DNA a cerut acest lucru. Ponta nu a oferit un raspuns clar.

Klaus Iohannis: Julio Iglesias mi-a spus, cand a venit sa ma viziteze la Sibiu, Dvs o sa fiti presedintele tarii

Klaus Iohannis a declarat, intr-o emisiune la Etno TV, ca unul dintre artistii sai preferati este cantaretul spaniol Julio Iglesias, care l-a si vizitat la Primarie atunci cand a venit in concert la Sibiu. Am fost foarte surprins de afirmatia lui Julio Iglesias cand a venit sa ma viziteze, fara nicio alta introducere mi-a spus Dvs o sa fiti presedintele tarii. Am zis Cum asa?, mi-a raspuns Stiu eu, ca am cunoscut multi oameni, a povestit Iohannis.

Klaus Iohannis, apel la unitatea liberalilor si catre cei care l-au votat pe Tariceanu in primul tur

Klaus Iohannis, prezidentiabilul ACL, a facut, vineri, apel public la unitatea liberaliloradresandu-se inclusiv votantilor din primul tur al prezidentialelor ai lui Calin Popescu Tariceanu, apreciind ca acesta va fi practic subordonat PSD in conditia in care Victor Ponta il va desemna premier.

Cum se prezinta candidatii Victor Ponta si Klaus Iohannis. Ponta: Am o viziune prezentata ca premier. Iohannis: Votul nu e o lozinca (VIDEO)

Cei doi candidati la presedintie, Victor Ponta si Klaus Iohannis, au participat, miercuri seara, la postul B1 TV, la dezbaterea electorala inaintea celui de al doilea tur al alegerilor ce va avea loc duminica.

Klaus Iohannis canta in direct imnul Romaniei (VIDEO)

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a cantat imnul national in timpul unei conferinte de presa organizata, vineri, inaintea alegerilor prezindentiale. Fiind intrebat daca cunoaste prima strofa a .

VIDEO Klaus Iohannis a cantat imnul national intr-o conferinta de presa

Candidatul ACL Klaus Iohannis a cantat prima strofa din imnul national Desteapta-te romane in timpul unei conferinte de presa, intrebat daca il stie, dupa ce Victor Ponta a recitat joi seara, cu o greseala, prima strofa a imnului la Antena 3. Dupa ce a terminat de intonat imnul, Iohannis a fost aplaudat de o parte din ziaristii participanti la conferinta.

Klaus Iohannis a primit o scrisoare de sustinere de la Angela Merkel (FOTO, VIDEO)

Klaus Iohannis a vorbit pentru prima data de sprijinul Angelei Merkel la alegerile de duminica. Candidatul ACL la prezidentiale a prezentat jurnalistilor de la Adevarul o scrisoare de la cancelarul german prin care.

Confruntare intre Victor Ponta si Klaus Iohannis, pe B1 TV - Emisiune completa (VIDEO)

Cei doi candidati la presedintie, premierul Victor Ponta, din partea PSD, si primarul Sibiului, Klaus Iohannis, din partea ACL, s-au confruntat, miercuri seara, in cea de a doua dezbatere televizata inainte de.

VIDEO Punctul culminant al dezbaterii de la B1: Klaus Iohannis i-a aratat lui Victor Ponta o poza uriasa cu liderii PSD sustinandu-l public pe baronul corupt de Arges, Constantin Nicolescu

Klaus Iohannis a prezentat miercuri seara, in dezbaterea electorala de la B1 TV, o fotografie uriasa in care apar mai multi lideri PSD, intre care si Victor Ponta, la un miting de sustinere a fostului presedinte al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, anchetat la acel moment pentru coruptie. In momentul realizarii fotografiei, in 2011, opinia publica a interpretat gestul conducerii PSD drept unul menit sa intimideze justitia. Ponta era presedintele PSD in 2011. Iohannis a prezentat fotografia direct spre camera tv.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )