Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Klaus Iohannis pentru DW: E nevoie de un sistem de invatamant dual, similar cu ceea ce exista in Germania

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis pentru DW: E nevoie de un sistem de invatamant dual, similar cu ceea ce exista in Germania

Am fost convins de la bun inceput ca voi castiga, spune Klaus Iohannis, la aproape trei saptamani de la victoria zdrobitare in alegerile prezidentiale, intr-un interviu in limba germana pentru Deutsche Welle. O victorie pe care multi - politicieni si observatori, deopotriva - au considerat-o surprinzatoare. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, pentru La Repubblica: Romania are nevoie de un Guvern cu politici de centru-dreapta

Klaus Iohannis e de parere ca Romania are nevoie de un Guvern cu politici de centru-dreapta. intr-un interviu pentru publicatia italiana La Repubblica, presedintele ales a vorbit despre principalele puncte ale.

Klaus Iohannis, pentru Deutsche Welle: Am fost cu adevarat convins de la bun inceput ca voi castiga

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat pentru Deutsche Welle ca a fost convins de la bun inceput ca va castiga alegerile prezidentiale. Am fost cu adevarat convins de la bun inceput ca voi castiga.

VIDEO Klaus Iohannis, ultima conferinta de presa ca primar al Sibiului: Va fi un ceas la Cotroceni, pentru ca de undeva trebuie data ora exacta in Romania

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut astazi, de la ora 13. 00, ultima conferinta de presa ca primar al Sibiului. Iohannis si-a anuntat astazi demisia din functia de primar, locul sau urmind sa fie ocupat interimar de viceprimarul Astrid Fodor, de la Forumul Democrat al Germanilor din Romania FDRG), dupa cum HotNews. ro a anuntat in premiera. El a declarat ca a fost o onoare sa fie primarul Sibiului timp de 14 ani si jumatate.

Klaus Iohannis: Am fost convins ca voi castiga alegerile. Este nevoie de un sistem de invatamant dual, similar cu ceea ce exista in Germania

Intr-un interviu pentru Deutche Welle, la trei saptamani de la victoria zdrobitare in alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis a declarat ca, in momentul in care s-a inscris in cursa electorala, a fost convins ca va castiga.

Vasile Blaga: Discutiile directe cu Klaus Iohannis nu dureaza mai mult de zece minute (VIDEO)

Fostul lider PDL Vasile Blaga sustine ca, in timpul campaniei electorale, nu a existat nici un moment mai tensionat intre el si proaspatul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis. Blaga a declarat intr-un.

Klaus Iohannis: il asigur pe David Cameron de intregul meu sprijin pentru intarirea relatiilor dintre tarile noastre

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, i-a multumit, joi, premierului britanic David Cameron pentru scrisoarea de felicitare pe care i-a adresat-o, printr-un mesaj postat pe Facebook. Totodata, Iohannis l-a.

Klaus Iohannis ii multumeste lui David Cameron

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, i-a multumit, joi, premierului britanic David Cameron pentru scrisoarea de felicitare pe care i-a adresat-o si l-a asigurat de intregul sau sprijin pentru intarirea relatiilor dintre cele doua tari.

A fost ARESTAT pentru ca ar fi CUMPARAT voturi pentru Klaus Iohannis. Ce le promitea alegatorilor

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia ca ar fi cumparat voturi pentru Klaus Iohannis din bani publici. Practic, in calitate de sef al.

Klaus Iohannis, interviu pentru La Repubblica: Este necesar un Guvern de centru-dreapta. Romania vrea o Europa puternica

Romania este o democratie solida care doreste o Europa puternica, afirma presedintele-ales, Klaus Iohannis, intr-un interviu acordat ziarului La Repubblica, pledand pentru unitate, pentru implementarea programului sau politic si subliniind ca este necesar un Guvern cu politici de centru-dreapta, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis, in La Repubblica: Este necesar un Guvern de centru-dreapta. Romania vrea o Europa puternica

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a declarat intr-un interviu acordat ziarului italian La Repubblica ca Romania este o democratie solida care doreste o Europa puternica, pledand pentru unitate, pentru implementarea programului sau politic si subliniind ca este necesar un Guvern cu politici de centru-dreapta. Au trecut 25 de ani au fost succese si insuccese, acum sa privim spre viitor. Situatia complexa dintre Est si Vest necesita o actiune europeana comuna. Iar eu sunt increzator intr-un parteneriat din ce in ce mai amplu cu Italia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )