Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO: Kraftwerk, prima baterie externa din lume care se incarca cu gaz de bricheta. Vezi cum se alimenteaza

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Kraftwerk, prima baterie externa din lume care se incarca cu gaz de bricheta. Vezi cum se alimenteaza

Kraftwerk este prima baterie externa care se alimenteaza cu gaz de bricheta. Costa destul de mult, dar are un sistem inovativ de stocare a energiei. Poti incarca orice tableta, smartphone si chiar un ultrabook poate fi alimentat la acest gadget, potrivit inhabitat. com. continuă pe România Liberă

NASA lanseaza primul satelit din lume care masoara umiditatea din sol

Agentia spatiala americana NASA) a lansat cu succes, dupa doua amanari, primul satelit din lume care este capabil sa masoare umiditatea solurilor de pe intreaga suprafata a Terrei si care va permite cercetatorilor sa prevada secetele si inundatiile,.

NASA a lansat primul satelit din lume care va masura umiditatea din sol

Agentia spatiala americana NASA) a lansat cu succes sambata, dupa doua amanari, primul satelit din lume care este capabil sa masoare umiditatea solurilor de pe intreaga suprafata a Terrei si care va permite cercetatorilor sa prevada secetele si inundatiile.

VIDEO NASA a lansat primul satelit din lume care va masura umiditatea din sol

Agentia spatiala americana NASA) a lansat cu succes sambata primul satelit din lume care este capabil sa masoare umiditatea solurilor de pe intreaga suprafata a Terrei si care va permite cercetatorilor sa prevada secetele si inundatiile.

VIDEO: NASA a lansat primul satelit din lume care va masura umiditatea din sol

Agentia spatiala americana NASA) a lansat cu succes sambata primul satelit din lume care este capabil sa masoare umiditatea solurilor de pe intreaga suprafata a Terrei si care va permite cercetatorilor sa prevada secetele si inundatiile.

VIDEO Disney a prezentat-o oficial pe Elena, prima printesa latino din istoria grupului american

Disney a prezentat-o vineri pe printesa Elena din Avalor, prima printesa latino din istoria grupului, care va fi vedeta unui nou serial animat difuzat de postul de televiziune Disney Junior.

GALERIE: Cele mai sigure 10 orase din lume

Cel mai sigur oras din lume este, potrivit unei companii britanice de cercetare, Tokyo, capitala Japoniei, acesta fiind urmat indeaproape de Singapore si Osaka.

VIDEOFOTO: Manta 7X, primul smarthone OctaCore din lume fara butoane fizice. Afla cum functioneaza

Pana acum se credea ca nu poate exista un smartphone fara butoane fizice. Orice smartphone, oricat de performant sau mai putin performant ar fi, are cel putin trei butoane, on/off si doua pentru volum. Dar chinezii de la Manta 7X promit un telefon fara niciun buton fizic, potrivit androidheadlines. com. Dispozitivul foloseste un set de senzori extrem de sensibili integrati pe marginea display-ului care functioneaza ca si butoane pentru volum si pentru oprire/pornire. in plus, sistemul de operare ANDROID 4. 4 KitKat a fost optimizat de producatori ca sa functioneze la randament maxim pe configuratia inedita.

Cartita Phil, cel mai faimos meteorolog din lume, si-a vazut umbra. Urmeaza inca sase saptamani de iarna

Punxsutawney Phil, cartita scoasa anual in a doua zi a lunii februarie din barlog pentru a prezice vremea in urmatoarele sase saptamani, si-a vazut umbra, semn ce, in folclorul american, inseamna ca urmeaza inca sase saptamani de iarna. SUA s-au confruntat cu furtuni puternice in ultimele zile, cel putin 10 persoane murind in timpul viscolelor.

VIDEO Mii de manifestanti prodemocratie au iesit din nou in strada la Hong Kong

Mii de militanti prodemocratie au iesit in strada la Hong Kong, duminica, pentru prima data de la manifestatiile care au paralizat timp de peste doua luni, in toamna, cartiere intregi din fosta colonie britanica.

Din mandria orasului a ajuns o ruina. Colosul Alumina, printre putinele combinate din lume care avea contracte cu Agentia Spatiala Americana

Instaurarea democratiei in Romania a dus la inchiderea portilor unor fabrici si uzine cu renume in toata lumea. Printre acestea se afla si combinatul Alumina din Oradea, unul dintre putinele combinate care aveacontracte cu Agentia Spatiala americana. A fost vandut bucata cu bucata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )